• Predsednik Gak krši mere i poziva sve ostale na odgovornost

  Lokalna samouprava oglasila se danas sa „pozivom na odgovornost“ zbog velikog skoka novozaraženih virusom Kovid19. Građani su u kratkom tekstu obavešteni da se broj novoobolelih duplirao i da on iznosi 302 slučaja bez informacije od kada je duliran broj, za koji vremenski period. – Medicinsko osoblje inđijskog Doma zdravlja ulaže ogromne napore da odgovori svim […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Lokalna samouprava oglasila se danas sa „pozivom na odgovornost“ zbog velikog skoka novozaraženih virusom Kovid19.

  Građani su u kratkom tekstu obavešteni da se broj novoobolelih duplirao i da on iznosi 302 slučaja bez informacije od kada je duliran broj, za koji vremenski period.

  Medicinsko osoblje inđijskog Doma zdravlja ulaže ogromne napore da odgovori svim izazovima ali je neophodno da se svi odgovorno ponašaju kako bi se zaustavilo širenje virusa. – kaže se u pozivu na odgovornost koji je objavljen na zvaničnom sajtu opštine Inđija.

  Podsetimo, prema merama Kriznog štaba kojima se između ostalog zabranjuje rad kafićima, obavezno nošenje maske u zatvorenom prostoru i zabrana masovnih okupljanja kao i najavom strožijih kontrola građani se većinom pridržavaju. Otuda i brine poziv građanima na odgovornost i informacija da se broj novoobolelih duplirao, detaljnije informacije od nadležnih izostaju.

  Screenshot/infocyber

  Pridržavanju mera, držanju distance, nošenju maske i zabrani masovnih okupljanja prvi se uz kamere i fotoaparate protivi predsednik opštine Inđija Vladimir Gak. Događaji na kojima se prvi čovek Inđije pridržava neke od mera su retki što daje negativan primer građanima kojima sa druge strane ista ta lokalna samouprava šalje „pozive na odgovornost“ sa dozom panike u vesti u kojoj ih obaveštava da se broj obolelih duplirao.

  Screenshot/infocyber
  Screenshot/infocyber

  Autor: Verica Marinčić

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI

  Preminuo modni kreator Roberto Kavali

  Od sredine devedesetih godina on je bio jedno od najvećih imena u modi, sa prodavnicama širom sveta i poznatim obožavaocima poput Lennya Kravitza i Cindy […]