Predsednik Gak krši mere i poziva sve ostale na odgovornost

Categories VESTIPosted on

Lokalna samouprava oglasila se danas sa “pozivom na odgovornost” zbog velikog skoka novozaraženih virusom Kovid19.

Građani su u kratkom tekstu obavešteni da se broj novoobolelih duplirao i da on iznosi 302 slučaja bez informacije od kada je duliran broj, za koji vremenski period.

Medicinsko osoblje inđijskog Doma zdravlja ulaže ogromne napore da odgovori svim izazovima ali je neophodno da se svi odgovorno ponašaju kako bi se zaustavilo širenje virusa. – kaže se u pozivu na odgovornost koji je objavljen na zvaničnom sajtu opštine Inđija.

Podsetimo, prema merama Kriznog štaba kojima se između ostalog zabranjuje rad kafićima, obavezno nošenje maske u zatvorenom prostoru i zabrana masovnih okupljanja kao i najavom strožijih kontrola građani se većinom pridržavaju. Otuda i brine poziv građanima na odgovornost i informacija da se broj novoobolelih duplirao, detaljnije informacije od nadležnih izostaju.

Screenshot/infocyber

Pridržavanju mera, držanju distance, nošenju maske i zabrani masovnih okupljanja prvi se uz kamere i fotoaparate protivi predsednik opštine Inđija Vladimir Gak. Događaji na kojima se prvi čovek Inđije pridržava neke od mera su retki što daje negativan primer građanima kojima sa druge strane ista ta lokalna samouprava šalje “pozive na odgovornost” sa dozom panike u vesti u kojoj ih obaveštava da se broj obolelih duplirao.

Screenshot/infocyber
blank
Screenshot/infocyber

Autor: Verica Marinčić

Podeli na društvenim mrežama:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *