• Predsednik SO Inđija posvetio Dan oslobođenja investitorima iz Japana

  U okviru obeležavanja 22. oktobra Dana oslobođenja Inđije u Drugom svetskom ratu predviđeno je niz aktivnosti a jedna od njih je i svečana sednica u Kulturnom centru Inđija. Međutim, umesto da je sednica posvećena narodnooslobodilačkoj borbi, lokalna vlast se odlučila za političku kampanju. Na svečanoj sednici je planirana i dodela Oktobarskih nagrada, međutim, opozicioni odbornik […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Predsednik SO Inđija posvetio Dan oslobođenja investitorima iz Japana

  U okviru obeležavanja 22. oktobra Dana oslobođenja Inđije u Drugom svetskom ratu predviđeno je niz aktivnosti a jedna od njih je i svečana sednica u Kulturnom centru Inđija. Međutim, umesto da je sednica posvećena narodnooslobodilačkoj borbi, lokalna vlast se odlučila za političku kampanju.

  Na svečanoj sednici je planirana i dodela Oktobarskih nagrada, međutim, opozicioni odbornik grupe građana “Građanin”, Strahinja Jovanović je nakon pola sata napustio sednicu

  Jovanović za IN Medija kaže da je “kap koja je prelila čašu” bio govor predasednika SO Inđija, Đorđa Dimića koji je posvetio investitoru kao i o onom šta je vladajuća garnitura uradila od 2016. godine do danas.

  Telefonski razgovor sa novinarom IN Medija portala Jovanović je završio rečima:

  Kako se krenulo, za 20 godina će biti da su nas Japanci oslobodili. Ovo je pre svega uvreda svim ljudima koji su dali živote za slobodu. Može li maker jedan dan u godini da se ne priča o “istorijskom asflatiranju“, listama čekanja i dolasku Toyo Tirersa?

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija