• Preminula devojčica ranjena u pucnjavi u školi na Vračaru

  Učenica Osnovne škole „Vladislav Ribnikar“, koja je u pucnjavi zadobila teške povrede glave, preminula je u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj. Devojčica koja je bila teško povređena postala je deseta žrtva pucnjave u školi na Vračaru, koja se dogodila 3. maja kada je učenik sedmog razreda (13) pucao. Ona je bila najteže povređena i lekari […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Preminula devojčica ranjena u pucnjavi u školi na Vračaru

  Učenica Osnovne škole „Vladislav Ribnikar“, koja je u pucnjavi zadobila teške povrede glave, preminula je u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj.

  Devojčica koja je bila teško povređena postala je deseta žrtva pucnjave u školi na Vračaru, koja se dogodila 3. maja kada je učenik sedmog razreda (13) pucao.

  Ona je bila najteže povređena i lekari su se od početka borili za njen život. Po prijemu u Tiršovu devojčicu je operisao tim neurohirurga te ustanove i lekari iz Kliničkog centra Srbije.

  Ona je deseta žrtva pucnjave koja se dogodila 3. maja u OŠ „Vladislav Ribnikar“, a u kojoj je ubijeno osmoro učenika i čuvar škole, a sedmoro bilo ranjeno, među kojima i nastavnica.

  Izvor: 021.rs

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Smenjen direktor Elektrodistribucije Srbije

  Direktor Elektrodistribucije Srbije (EDS) Bojan Atlagić razrešen je, umesto njega tu funkciju obavljaće Biljana Komnenić, dosadašnja direktorka tehničkog […]

  Likvidiran ubica policajca

  Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je likvidiran ubica […]