• Preminuo fudbaler Nemanja Mirosavljević

  Nemanja Mirosavljević, bivši fudbaler i trener, preminuo je u 26. godini, saopštio je FK Grafičar, u kome je poslednjih godina bio aktivan. Kako su naveli u klubu, preminuo je od posledica srčanog udara, a poslednjih sedam dana proveo je u komi. – Sa velikom tugom obaveštavamo javnost da nas je napustio naš trener u omladinskoj […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Preminuo fudbaler Nemanja Mirosavljević

  Nemanja Mirosavljević, bivši fudbaler i trener, preminuo je u 26. godini, saopštio je FK Grafičar, u kome je poslednjih godina bio aktivan.

  Kako su naveli u klubu, preminuo je od posledica srčanog udara, a poslednjih sedam dana proveo je u komi.

  – Sa velikom tugom obaveštavamo javnost da nas je napustio naš trener u omladinskoj školi i bivši igrač kluba Nemanja Mirosavljević – saopštio je FK Grafičar.

  Tokom igračke karijere nastupao je, između ostalih, za FK Vojvodina, FK Inđija, FK Radnik Surdulica, igrao je još u Španiji i Bosni i Hercegovini, a prošao je omladinsku školu FK Rad sa Banjice.

  U FK Inđija se nije dugo zadržao, ali u klubu kažu da je ostavio značajan trag.

  – Naščlan je bio samo 6 meseci, ali je imao ogroman doprinos u povratku u društvo najboljih. Pamtićemo ga po vedrom duhu i osmehu – naveo je FK Inđija u objavi na svojoj facebook stranici.

  Mirosavljević će biti sahranjen u ponedeljak 27. decembra u Beogradu.

  Naslovna fotografija: FK Grafičar
  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Još jedna humanitarna akcija za Ljiljanu Kukić

  Humanitarna akcija prikupljanja novca za lečenje Ljiljane Kukić biće organizovana u subotu 20. aprila u inđijskom šetalištu od 8 do 13 sati. Ovog puta novac će biti prikupljan na humanitarnom […]