Prodaje se više od 100 hektara vojvođanskog poljoprivrednog zemljišta

Stečajni upravnik preduzeća u stečaju „Žitorod“ iz Crepaje oglasio je na prodaju više od 107 hektara poljoprivrednog zemljišta na 120 katastarskih parcela u Novom Kozjaku u Vojvodini. Ukupna procenjena vrednost zemljišta je 104,7 miliona dinara, prenosi Nova ekonomija. Sve parcele koje su predmet kupoprodaje su date u zakup na period od 21. novembra 2022. do […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Prodaje se više od 100 hektara vojvođanskog poljoprivrednog zemljišta
Foto: IN Medija

Stečajni upravnik preduzeća u stečaju „Žitorod“ iz Crepaje oglasio je na prodaju više od 107 hektara poljoprivrednog zemljišta na 120 katastarskih parcela u Novom Kozjaku u Vojvodini.

Ukupna procenjena vrednost zemljišta je 104,7 miliona dinara, prenosi Nova ekonomija.

Sve parcele koje su predmet kupoprodaje su date u zakup na period od 21. novembra 2022. do 20. novembra 2023. godine i budući kupac je dužan da poštuje odredbe tog ugovora o zakupu, tj. da ne uznemirava trenutnog zakupca do isteka ugovora, piše u oglasu.

Krajnji rok za dostavljanje ponuda je 17. maj 2023. godine.

 Nad preduzećem „Žitorod“, koje je registrovano za „gajenje ostalih jednogodišnjih i dvogodišnjih biljaka“, otvoren je stečajni postupak 2011. godine.

Izvor; Nova ekonomija

IN Medija

PROČITAJTE JOŠ:

https://multisite.radio021.rs/inmedija2/plodne-njive-zamenili-za-auto-industriju/

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Vojvodina

Energetska sanacija javnih zgrada po Vojvodini

Na sedam javnih objekata na teritoriji AP Vojvodine, ukupne površine 11.500 kvadratnih metara, počeli su radovi na energetskoj sanaciji, za koje je obezbeđen novac iz pokrajinskog budžeta.