• Protest stanovnika Kamenove ulice se ipak isplatio?

  Kako je saopšteno iz JP “Inđija put“ započeti su radovi  u Kamenovoj ulici koji podrazumevaju  trotoar koji će spojiti Kamenovu sa trotoarom koji pravi Železnica uz podvožnjak. Kako stoji u saopštenju na zvaničnoj stranici tog javnog preduzeća, radnici Inđija puta će odvući  vodu sa tog dela ulice u šaht koji se nalazi u blizini. U […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Protest stanovnika Kamenove ulice se ipak isplatio?
  Foto: arhiva

  Kako je saopšteno iz JP “Inđija put“ započeti su radovi  u Kamenovoj ulici koji podrazumevaju  trotoar koji će spojiti Kamenovu sa trotoarom koji pravi Železnica uz podvožnjak.

  Kako stoji u saopštenju na zvaničnoj stranici tog javnog preduzeća, radnici Inđija puta će odvući  vodu sa tog dela ulice u šaht koji se nalazi u blizini.

  U planu je, kako se navodi, da se uradi trotoar od podvožnjaka duž ulice Vojvode Putnika sa leve strane a duž trotoara će biti iskopani kanali.  Iz JP “Inđija put” objašnjavaju da je ovo samo privremeno rešenje dok se ozbiljniji radovi očekuju kad podvožnjak bude završen.

  Protest stanovnika Kamenove ulice

  Podsetimo, pored problema koji su im stvorili izvođači radova na brzoj pruzi dodatni im stvaraju teški kamioni koji tom ulicom prolaze. Kamioni podižu prašinu te je u toku leta nemoguće boraviti u dvorištu pa ni otvarati prozore. U toku kišnog perioda, u ulici se stvaraju ogromne bare tako da bez gumenih čizama, stanovnici tog dela grada ne mogu iz svojih kuća izaći.

  Stanovnici Kamenove su se bezuspešno obraćali predsedniku opštine ali se nakon dva protesta lokalna vlast  ipak odlučila da obrati pažnju na njih.  

  Naslovna: JP “Inđija put”

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  GG „Inđija i ti“ u akciji povodom Dana planete

  U susret današnjem Danu planete zemlje, preko 50 aktivista i aktivistkinja Grupe građana “Inđija i ti” u subotu 20. aprila očistilo je okolinu Jarkovačkog jezera i prikupilo 103 džaka […]

  Šta inđinčani očekuju od buduće vlasti

  Građani Inđije nakon lokalnih izbora, koji su zakazani za 2. jun, očekuju da naredna vlast reši probleme na koje su im građani ukazivali prethodnih godina. […]