• Pucnjava u školi u Beogradu, napadač uhapšen

  Učenik sedmog razreda Osnovne škole „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu pucao je danas na obezbeđenje i učenike škole iz pištolja. Policiji je prijavljena pucnjava jutros u 8.40, ima povređene dece koja su prevezea u Tiršovu i Urgentni centar, javljaju mediji, -Policija je uputila sve raspoložive patrole, odmah izašla na teren i uhapsila osumnjičenog maloletnika, učenika sedmog razreda, koji […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Pucnjava u školi u Beogradu, napadač uhapšen

  Učenik sedmog razreda Osnovne škole „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu pucao je danas na obezbeđenje i učenike škole iz pištolja. Policiji je prijavljena pucnjava jutros u 8.40, ima povređene dece koja su prevezea u Tiršovu i Urgentni centar, javljaju mediji,

  -Policija je uputila sve raspoložive patrole, odmah izašla na teren i uhapsila osumnjičenog maloletnika, učenika sedmog razreda, koji je, kako se sumnja, iz očevog pištolja ispalio više hitaca u pravcu učenika i obezbeđenja ove škole –

  U pucnjavi koja se jutros dogodila u školi povređeno je najmanje šestoro učenika, a oni su zbrinuti u Urgentnom centru i Tiršovoj. Povređena je i jedna nastavnica, ali zvaničnih informacija o ukupnom broju ranjenih nema. 

  Reporteri Danasa nezvanično saznaju da je dvoje dece na reanimaciji, a više od 10 povređeno. Kako mediji javljaju, povređena nastavnica izgubila je život.

  -Prema nezvaničnim informacijama, povređeno je devet osoba, a najmanje jedna je poginula. Te informacije zvanično zasad niko ne potvrđuje. U toku je zbrinjavanje povređenih, a ekipe Hitne pomoći su i dalje na terenu.-saopštio je MUP.

  Mup je u svom narednom saopštenju naveo da sun a terenu sve raspoložive patrole, i uhapsila osumnjičenog maloletnika, učenika sedmog razreda, koji je, kako se sumnja, iz očevog pištolja ispalio više hitaca u pravcu učenika i obezbeđenja ove škole.

  Zbrinjavanje povređenih je u toku, kao i rad policije  na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti u vezi sa ovim događajem.

  Nalovnja fotografija: 192_rs

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija