• Raste broj zaraženih u Inđiji

  Institut za javno zdravlje Vojvodine ocenjuje epidemiološku situaciju u AP Vojvodini kao vanrednu. Tokom prethodnog dana u Vojvodini je registrovan 3921 novi slučaj. U Novom Sadu je registrovano 996 novoobolelih. Najveći broj obolelih su osobe uzrasta 40 do 59 godina. Primećuje se jasan porast obolelih u starijim uzrasnim grupama. U strukturi obolelih dominiraju nevakcinisane osobe […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Raste broj zaraženih u Inđiji

  Institut za javno zdravlje Vojvodine ocenjuje epidemiološku situaciju u AP Vojvodini kao vanrednu.

  Tokom prethodnog dana u Vojvodini je registrovan 3921 novi slučaj. U Novom Sadu je registrovano 996 novoobolelih. Najveći broj obolelih su osobe uzrasta 40 do 59 godina. Primećuje se jasan porast obolelih u starijim uzrasnim grupama.

  U strukturi obolelih dominiraju nevakcinisane osobe svih uzrasta.

  U ovom trenutku broj registrovanih aktivnih slučajeva u AP Vojvodini je 22723. Najveći broj registrovanih aktivnih slučajeva je u Novom Sadu, 6848.

  Foto: Dom zdravlja „dr Milorad Mika Pavlović“ Inđija

  Prema podacima Zavoda za javno zdravlje Sremska Mitrovica u Inđiji je od 229 testiranih, kod 182 pacijenta potvrđeno prisustvo korona virusa, što je 79,47 %.

  Najnepovoljnija epidemiološka situacija je u Rumi gde je čak 81,35 odsto pozitivnih u odnosu na broj testiranih. Inđija je na neslavnom drugom mestu kada je u pitanju Srem.

  Institut smatra da u narednom periodu treba posvetiti pažnju poštovanju predloženih opštih mera zaštite na svakom mestu i posebno potrebi vakcinacije što većeg broja ljudi i podizanju obuhvata vakcinacijom.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Lokalna SNS vlast opet napada novinare IN Medija

  Lokalna vlast reagujući na tekst našeg portala u kom se navodi da se od 11. marta niko nije obratio Sistemu 48, uputila je saopštenje u kom optužuje IN Medija da je „primer manipulacije […]