• Reakcije opozicije na predlog budžeta za narednu godinu

  U toku je javna rasprava o budžetu za narednu godinu i traje do 20. decembra 2022. godine. Stižu i prve reakcije opozicionih stranaka koje nemaju svoje predstavnike u lokalnom parlamentu. Zavetnici: Vlast nema rešenje za problem drugog dela Ulice Kralja Petra? Iz OO Srpska stranka Zavetnici ističu da su „razočarani što ni ove godine u […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Reakcije opozicije na predlog budžeta za narednu godinu

  U toku je javna rasprava o budžetu za narednu godinu i traje do 20. decembra 2022. godine. Stižu i prve reakcije opozicionih stranaka koje nemaju svoje predstavnike u lokalnom parlamentu.

  Zavetnici: Vlast nema rešenje za problem drugog dela Ulice Kralja Petra?

  Iz OO Srpska stranka Zavetnici ističu da su „razočarani što ni ove godine u planiranom budžetu naše opštine nema odvojenih sredstava za vrtiće u Novim Кarlovcima, Jarkovcima i Maradiku“.

  Ovo treba da je prioritet i ne postoji opravdanje za dalje odlaganje. smatraju u opštinskom odboru te stranke.

  OO Zavetnici Inđija (Novi Karlovci)

  Pored toga, Zavetnic ističu da u nacrtu budžeta za narednu godinu nema novca za pobošljašnje rada Doma zdravlja „Milorad Mika Pavlović“.

  Svedoci smo da se pacijentima uskraćuju usluge koje je Dom zdravlja pružao godinama kao što su pojedini specijalistički pregledi i usluge laboratorije. Nedostupnost zdravstvenih usluga privatnog sektora većini stanovnika opštine Inđija predstavlja ogroman problem. Takođe, opet postavljamo pitanje i zahtevamo odgovor kao i hitno rešavanje problema mamografa u Inđijskom domu zdravlja.Pitamo nadležne, zašto pacijentkinje opštine Inđija nemaju više ovakav vid zdravstvene prevencije? – kaže se između ostalog u saopštenju.

  Zavetnici kaže da podržavaju izgradnju puteva i trotoara u opštini ali su ukazali na problem koji imaju pešaci u Inđiji.

  Zašto su one postale deo nekih gradilišta i parking za teške građevinske mašine? Jasno nam je da se Inđija gradi ali na prvom mestu je sigurnost naših građana. – navode Zavetnici u svom saopštenju i dodaju da je prioritet rešavanje problema drugog dela Ulice Kralja Petra

  Znate da je jedina pešačka komunikacija građana iz tog dela Inđije sa ostatkom grada nadvožnjak koji nema pešačku stazu. Znate da preko tog nadvožnjaka prelazi 10.000 vozila dnevno. I zašto smo i u ovom budžetu ostali bez rešenja za naše sugrađane?- kaže sa u saopštenju OO Zavetnici Inđija.

  Stranka slobode i pravde Inđija

  SSP Inđija: Protiv smo bilo kakvog razbacivanja novca građana

  Manično grandomazno ulagtanje u sport gotovo je dokaz da lokalna vlast nema ideju za razvoj opštine već održava socijalni mir I produžuje svoje privilegije, smatra opštinski odbro Stranke slobode i pravde. u Svom saopštenju SSP navodi da je ugradnja četiti reflektora na stadionu FK Inđija vrhunac „stupidnosti“.

  . Ugradnja reflektora košta koliko I polovina preostale kanalizacije u Beški. Jasno je da je novac bez potrebe uložen u zaboravljeni fudbalski klud umesto da se završi započeta gradnja kanalizacije u Beški. – navode se u saopštenju SSP Inđija.

  IN Medija

  Pročitajte još:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/perpetuum-mobile-indjijskog-budzeta-akademija-sporta/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika