• Rističević: Galama i nasilje žuto – zelenih g….. je oterala fabriku automobila iz Inđije

  Reagujući na tvit poslanice Narodne stranke, Ivane Parlić, predsednik Narodne seljačke stranke Marijan Rističević naveo je da je ona ali i „zeleni“ odgovorni što se potencijalni investitor iz automobilske industrije umesto za Srbiju odnosno Inđiju odlučio za drugu lokaciju. Poslanica Ivana Perlić je na popularnoj mreži napisala da se Vučić nada da će Srbija za […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Rističević: Galama i nasilje žuto – zelenih g….. je oterala fabriku automobila iz Inđije
  Foto: Medija centar

  Reagujući na tvit poslanice Narodne stranke, Ivane Parlić, predsednik Narodne seljačke stranke Marijan Rističević naveo je da je ona ali i „zeleni“ odgovorni što se potencijalni investitor iz automobilske industrije umesto za Srbiju odnosno Inđiju odlučio za drugu lokaciju.

  Poslanica Ivana Perlić je na popularnoj mreži napisala da se Vučić nada da će Srbija za 5 godina imati pametniju ( pro Rio Tinto) opoziciju.

  Znači, Rio Tinto ulaže u „svoju“ opoziciju? Jasno. Pa, znamo mi to odavno, predsedniče.Znamo odavno…A znaće i narod. – napisala je poslanica NArodne stranke.

  Marijan Rističević je nakon toga reagovao i napisao da je Ivana Perlić jedna od onih koja je oterala  fabriku elekektričnih automobila u Srbiji.

  Gospođa je jedna od onih koji su  galamom i nasiljem po putevima i na mostovima oterali investiciju u fabriku eleektričnih automobila u Srbiji vrednu 1,2 milijarde evra koja bi godišnje proizvodila 250 000 automobila  vrednih 5 milijardi evra. – napisao je Rističević i dodao da je pomenuta fabrika trebala da se izgradi u Inđiji.

  . Osnov za elekektrične automobile su litijumske baterije. Galama i nasilje žuto – zelenih g….. ih je oterala.

  Twitter

  Podsetimo da se Razvojnoj agenciji Srbije obratio potencionalni investitor sa Pismom o namerama u kojem se navodi mogućnost realizacije investicionog projekta u Republici Srbiji, u opštini Inđija, a koji se odnosi na izgradnju fabrike za proizvodnju automobilskih delova.

  Investitor iz automobilske industrije je prema onome što je navedeno u Pismu o namerama trebao da uloži milijardu evra. Međutim, nakon tri godine pregovora, potencijalni investitor se odlučio za drugu lokaciju van Srbije.

  M.Blečić (IN Medija)

  Pročitajte još:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/gak-ne-odustajemo-od-najvece-investicije-u-istoriji-srbije/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija