• Roditelji nestalih beba: Otkrićemo ime kupca tek rođene bebe

  Sastanak roditelja nestalih beba Srbije i predstavnika BIA zakazan je za 16. april u prostorijama bezbednosno-informativne agencije na Banjici. Sastanak je zakazan na predlog BIA povodom najavljenog protesta roditelja nestalih beba ispred sedišta ove agencije, te je kao kompromis ponuđen sastanak dve strane. Ana Pejić predsednica Udruženja roditelja nestalih beba Vojvodine za IN Medija kaže […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Sastanak roditelja nestalih beba Srbije i predstavnika BIA zakazan je za 16. april u prostorijama bezbednosno-informativne agencije na Banjici. Sastanak je zakazan na predlog BIA povodom najavljenog protesta roditelja nestalih beba ispred sedišta ove agencije, te je kao kompromis ponuđen sastanak dve strane.

  Ana Pejić predsednica Udruženja roditelja nestalih beba Vojvodine za IN Medija kaže da je najavljeni protest „Da pitamo one koji znaju“ ispred sedišta BIA preinačen u sastanak zbog toga što nije dozvoljeno protestvovanje ispred ove institucije. Tema sastanka su „nestale bebe iz porodilišta kao i brojni problemi na koje nailaze roditelji koji traže odgovore gde su im deca“.

  Ana Pejić ističe da će protest svakako biti održan dan posle, 17. aprila ali na drugoj lokaciji, od 15 časova na Trgu Republike, gde će biti izneti rezultati održanog sastanka sa predstavnicima BIA.

  „Takođe na zakazanom protestu iznećemo ime osobe koja je kupila tek rođeno dete pre par godina u Sremskoj Mitrovici. Za ove tvrdnje imamo i svedoke koji su spremni da svedoče o trgovini bebama.“ tvrdi Ana Pejić predsednica Udruženja roditelja nestalih beba Vojvodine.

  AUTOR: V. Marinčić

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI

  Preminuo modni kreator Roberto Kavali

  Od sredine devedesetih godina on je bio jedno od najvećih imena u modi, sa prodavnicama širom sveta i poznatim obožavaocima poput Lennya Kravitza i Cindy […]