• RTS saopštio šta se menja u prenosu Evrovizije

  RTS je saopštio da će polufinalne nastupe ovogodišnjeg takmičenja za „Pesmu Evrovizije“ prenositi isključivo zbog unapred potpisanih obaveza sa Evropskom radiodifuznom unijom (EBU). Polufinalne večeri biće emitovane u utorak, 9. maja i četvrtak, 11. maja od 21 čas na kanalu RTS 3. – Iako su zvanično prošli dani žalosti, u Srbiji su i dalje dani […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  RTS saopštio šta se menja u prenosu Evrovizije

  RTS je saopštio da će polufinalne nastupe ovogodišnjeg takmičenja za „Pesmu Evrovizije“ prenositi isključivo zbog unapred potpisanih obaveza sa Evropskom radiodifuznom unijom (EBU).

  Polufinalne večeri biće emitovane u utorak, 9. maja i četvrtak, 11. maja od 21 čas na kanalu RTS 3.

  Iako su zvanično prošli dani žalosti, u Srbiji su i dalje dani tuge. Delegacija Srbije u Liverpulu deli žalost sa porodicama tragično nastradalih u Osnovnoj školi ‘Vladislav Ribnikar’ u Beogradu i u okolini Mladenovca i Smedereva, kao i sa svim građanima naše zemlje. – navodi se u saopštenju.

  RTS navodi i da će predstavnik Srbije na „Evroviziji“, Luk Blek svoj nastup posvetiti tragično nastradalima.

   U Srbiji je tokom prethodne nedelje u dva masovna ubistva ubijeno 17 osoba, a ranjeno više od 20. Dani žalosti trajali su od 5. do 7. maja.

  Izvor: Beta

  IN Medija

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/otvorena-je-evrovizija-sutra-pocinje-prvo-polufinale/?fbclid=IwAR3USSt5IqycXUOkIwEy4-AQhuP8KqxPm1xw0ApYI8NRTbvoR-lpCxy4zEs

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Muzika