• Rukovodstvo Zavetnika u Staroj Pazovi prešlo u Srpsku naprednu stranku

  Kompletno rukovodsvto opštinskog odbora srpske stranke Zavetnici u Staroj Pazovi prešlo je u Srpsku Naprednu stranku, izveštava RTV Stara Pazova. Miroslav Nestorović donedavni predsednik opštinskog odbora Zavetnika i član izvršnog odbora te stranke, na  konferenciji za medije izjavio je “da su ovim činom želeli da daju doprinos  borbi Srpske napredne stranke i predsedniku Srbije Aleksandru  […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Rukovodstvo Zavetnika u Staroj Pazovi prešlo u Srpsku naprednu stranku

  Kompletno rukovodsvto opštinskog odbora srpske stranke Zavetnici u Staroj Pazovi prešlo je u Srpsku Naprednu stranku, izveštava RTV Stara Pazova.

  Miroslav Nestorović donedavni predsednik opštinskog odbora Zavetnika i član izvršnog odbora te stranke, na  konferenciji za medije izjavio je “da su ovim činom želeli da daju doprinos  borbi Srpske napredne stranke i predsedniku Srbije Aleksandru  Vučiću”.

  Predsednik staropazovačkih naprednjaka Đorđe Radinović rekao je tom prilikom da će “kroz zajedničku saradnju pružiti pomoć Aleksandru Vučiću”

  Mi smo veoma srećni što su ovi mladi ljudi došli ovde kod nas u stranku. Kroz zajedničku saradnju pružićemo pomoć i podršku Aleksandru Vučiću u ovim teškim vremenima za Srbiju i Kosovo i Metohiju. –  istakao je Radinović a prenosi RTV Stara Pazova.

  Podsetimo da je u toj sremskoj opštini i Goran Jović, nekadašnji predsednik opštine Stara Pazova i lokalnih demokrata, sa devet svojih istomišljenika odbornika, napustio DS i formirao Pazovački pokret čiji se predstavnici na čelu sa Jovićem 2016. godine učlanjuju u Srpsku naprednu stranku.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srem