• Sakupljeno četiri kamiona smeća u Breskviku

  Akciji čišćenja lokacije Breskvik u Krčedinu koju je organizovalo JKP „Komunalac“ Inđija povodom obelaževanja Dana planete Zemlje odazvali su se radnici ovog preuzeća i JP „Inđija put“ kao i učenici srednje škole „dr Đorđe Natošević“ iz Inđije. Stanovnike Krčedina, u kom se akcija odvijala, predstavljala su dva meštanina. U toku akcije u Breskviku ukupno je […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Sakupljeno četiri kamiona smeća u Breskviku

  Akciji čišćenja lokacije Breskvik u Krčedinu koju je organizovalo JKP „Komunalac“ Inđija povodom obelaževanja Dana planete Zemlje odazvali su se radnici ovog preuzeća i JP „Inđija put“ kao i učenici srednje škole „dr Đorđe Natošević“ iz Inđije. Stanovnike Krčedina, u kom se akcija odvijala, predstavljala su dva meštanina.

  U toku akcije u Breskviku ukupno je sakupljeno 4 kamiona smeća a nakon čišćenja teren je pokošen i pripremljen za prvomajske praznike. Ovaj deo Krčedina je poznat je kao vikend naselje koje za vreme praznika ugosti velik broj posetilaca te je plan akcije bio da se pripremom lokacije skrene pažnja na važnost zaštite životne sredine.

  Foto: učesnici akcije čišćenja Breskvika – đaci srednje škole „dr Đorđe Natošević“ Inđija

  – Apelujemo posebno na stanovnike vikend naselja da otpad odlažu u kontejnere jer jedino tako odložen otpad neće završiti na okolnim livadama, stablima i žbunju. Nekoliko minuta pažnje prema prirodi pravilnim odlaganjem otpada učiniće lepšim i zdravijim vaš boravak. – poručuju iz inđijskog „Komunalca“ i za naredni period najavljuju još sličnih akcija.

  -Plan je da jednom mesečno odradimo slične akcije u koje bi pre svega uključili što više loklanog stanovništva. Ono što očekujemo kao rezultat akcije je da će ovaj deo ostati čist, lokaciju smo obišli sinoć i smeća nije bilo i nadamo se da ga neće ni biti. – kažu za IN Medija iz ovog preduzeća.

  Akciji koja je imala za cilj da uredi i očisti deo Krčedina odazvala su se dva meštanina ovog naseljenog mesta inđijske opštine.

  Naslovna: JKP „Komunalac“ Inđija

  V.M (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija