• Samsung objavio OneUI 4 sa Androidom 12

  Samsung je danas objavio ažuriranje OneUI 4 za Galaxy S21, S21 Plus i S21 Ultra (uskoro i ostali uređaji). Ažuriranje je zasnovano na najnovijem Androidu 12. Nove funkcije samsungovog softvera uključuju Material You dizajn, mogućnost promene šeme boja operativnog sistema na osnovu odabrane pozadine, kao i novi vidžeti. Iako je ažuriranje One UI 4 trenutno […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Samsung objavio OneUI 4 sa Androidom 12

  Samsung je danas objavio ažuriranje OneUI 4 za Galaxy S21, S21 Plus i S21 Ultra (uskoro i ostali uređaji). Ažuriranje je zasnovano na najnovijem Androidu 12.

  Nove funkcije samsungovog softvera uključuju Material You dizajn, mogućnost promene šeme boja operativnog sistema na osnovu odabrane pozadine, kao i novi vidžeti.

  Ostale funkcije uključuju novu prilagođenu tastaturi koja nudi više emojija i animiranih nalepnica.

  Iako je ažuriranje One UI 4 trenutno ograničeno na poslednju samsungovu seriju uređaja, nova verzija operativnog sistema će „uskoro“ biti dostupna i na nizu drugih uređaja uključujući starije Galaxy S, Galaxy Note, Galaxy A, kao i uređaje na preklop i tablete, saopštila je kompanija.

  Kada stiže One UI 4?

  Iako nemamo zvaničan vremenski okvir, obaveštenje koje se pojavilo u aplikaciji Samsung Members daje bolju predstavu o tajmingu:

  Decembar: S20 serija, Fold 3, Flip 3, Note 20 serija

  Januar: Note 10 serija, S10 serija

  Februar: Tab S7 i S7 Plus tableti

  Stefan Simonović (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije TEHNOLOGIJA

  Upozorenje korisnicima Yettel banke

  Yettel banka upozorila je korisnike da se pojavio lažni profil banke u kom pozivaju da se učestvuje u anketi i da korisnici ne pristuipaju anketi I ne ostavljaju lične […]