• Snapchat pomaže učenju znakovnog jezika

  Snap lansira novi Snapchat objektiv koji pomaže u učenju znakovnog jezika, projekat je urađen u partnerstvu sa SignAll-om, kompanijom koja je izgradila tehnologiju koja može da prevodi znakovni jezik. Nazvan je Alphabet Lens. – Stalno radimo na tome da proširimo načine na koje Snapchatteri mogu da se izraze i povežu preko naše kamere. Nadamo se […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Snapchat pomaže učenju znakovnog jezika

  Snap lansira novi Snapchat objektiv koji pomaže u učenju znakovnog jezika, projekat je urađen u partnerstvu sa SignAll-om, kompanijom koja je izgradila tehnologiju koja može da prevodi znakovni jezik. Nazvan je Alphabet Lens.

  – Stalno radimo na tome da proširimo načine na koje Snapchatteri mogu da se izraze i povežu preko naše kamere. Nadamo se da sočiva ne samo da će evoluirati u način na koji vidimo svet, već će nam pomoći da se osećamo bliže jedni drugima. Danas lansiramo ASL Alphabet Lens u partnerstvu sa SignAll-om. To je prvo takvo iskustvo sa Lens-om koje inspiriše Snapchatters da počnu da uče znakovni jezik – navode iz Snap-a.

  Izgrađen je korišćenjem revolucionarne tehnologije za praćenje ruku koja je pokretala prošlogodišnja sočiva za spisivanje prstiju u čast Međunarodne nedelje gluvih.

  – Za domaće potpisnike, u svetu u kome preovladava jezička nejednakost, verujemo da AR može pomoći da se razvije način na koji komuniciramo. Radujemo se što ćemo naučiti više od naše zajednice dok nastojimo da kontinuirano poboljšavamo iskustva za sve na Snapchatu.- navodi se u objavi.

  Sočivo se može isprobati na aplikaciji  koja bi trebalo da se otvori u Snapchatu ako imate instaliranu aplikaciju na telefonu.

  Snapchat je takođe lansirao nalepnice i AR sočiva sa SignAll u septembru za Međunarodnu nedelju gluvih.

  Prema aplikaciji, ovo lansiranje deo je stalnog rada koji obavljaju “kako bi proširili načine na koje se korisnici Snapchata mogu izraziti i povezati putem njihove kamere”.

  Naslovna fotografija. Pixabay

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije TEHNOLOGIJA