• Skoro stotinu inđijskih mališana prošlo obuku za vožnju skutera na vodi

  U organizaciji „Motojet H2O” kluba a pod poktroviteljstvom Opštine Inđija, na Jarkovačkom jezeru organizovana je besplatna obuka za vožnju skutera na vodi, za decu do 16 godina. Iz lokalne samouprave je saopšteno da je za četiri dana manifestacije obuku prošlo skoro stotinu učenika osnovnih i srednjih inđijskih škola, a osim rekreativne vožnje i učenja o […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Skoro stotinu inđijskih mališana prošlo obuku za vožnju skutera na vodi

  U organizaciji „Motojet H2O” kluba a pod poktroviteljstvom Opštine Inđija, na Jarkovačkom jezeru organizovana je besplatna obuka za vožnju skutera na vodi, za decu do 16 godina.

  Iz lokalne samouprave je saopšteno da je za četiri dana manifestacije obuku prošlo skoro stotinu učenika osnovnih i srednjih inđijskih škola, a osim rekreativne vožnje i učenja o bezbednosti u vodnom saobraćaju, mališani su učestvovali i u takmičarskom delu, posle kojeg su dobili diplome i priznanja.

  Ova manifestacija doprinos je razvoju motonautike, koja je izuzetno atraktivna, posebno među mladima, a u inđijskoj opštini organizovana je treći put.- saopšteno je iz Opštine Inđija.

  Podsetimo da je za manifestaciju „obuka vožnje skutera na vodi“ u budžetu za 2023. godinu opredeljeno 700.000 dinara.

  Obuka za vožnju skutrena na vodi organizovana je i u junu 2021. godine na Jarkovačkom jezeru koju je finansirala opština Inđija iz budžeta. Tu obuku 2021. godine prošlo je 150 mališana iz inđijske opštine.

  Naslovna: Opština Inđija

  IN Medija

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/indjija-obuku-voznje-skutera-na-vodi-za-700-000-dinara-iz-budzeta-podrzali-odbornici/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija