• “Spajdermen – put bez povratka“ u KC-u

  Na bioskopskom repertoaru  Кulturnog centra Inđija u subotu i nedelju, 8. i 9. januara, biće prikazan film “Spajdermen: Put bez povratka“. Četiri godine nakon što je obukao legendarni crveni kostim, Tom Holand pojaviće se po treći put na velikom platnu kao čovek-pauk u najnovijem nastavku „Spajdermena“. Režiju potpisuje Jon Vats, a pored Holanda, u filmu […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  “Spajdermen – put bez povratka“ u KC-u

  Na bioskopskom repertoaru  Кulturnog centra Inđija u subotu i nedelju, 8. i 9. januara, biće prikazan film “Spajdermen: Put bez povratka“.

  Četiri godine nakon što je obukao legendarni crveni kostim, Tom Holand pojaviće se po treći put na velikom platnu kao čovek-pauk u najnovijem nastavku „Spajdermena“.

  Režiju potpisuje Jon Vats, a pored Holanda, u filmu glume Zendaja, Benedikt Kamberbač i Jakcob Batalon.

  SPIDER-MAN: NO WAY HOME – Official Trailer 

  „Spajdermen: put bez povratka“ trenutno je najgledaniji film, koji je za kratko vreme uspeo da zaradi 1.161.332.000 dolara, što je više od dva i po puta u odnosu na najgledaniji film 2020. godine – Osam stotina (The Eight Hundred), koji je zaradio 461.421.559, pokazuje statistika sa sajta boxofficemojo.com koji prati stanje na blagajnama.

  Ovogodišnji Spajdermen je ujedno i najgledaniji film u poslednje dve godine.

  Projekcije u Kulturnom centru su predviđene od 18 i 21 sat.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura