• SPS Inđija otvara nove prostorije?

  Socijalistička partija Srbije otvorila je “novi lokal” u Inđiji, saopštila je ta stranka. Informacija i fotografije na kojima je i visoki funkcioner SPS Dušan Bajatović objavljeni su na tviter nalogu opštinskog odbora SPS iz Kovačice. – Otvorio sam lokal u Inđiji. Mnogo socijalista i građana na jednom mestu. Mnogo mladih, dece, ali i iskusnih asova. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  SPS Inđija otvara nove prostorije?

  Socijalistička partija Srbije otvorila je “novi lokal” u Inđiji, saopštila je ta stranka.

  Informacija i fotografije na kojima je i visoki funkcioner SPS Dušan Bajatović objavljeni su na tviter nalogu opštinskog odbora SPS iz Kovačice.

  Otvorio sam lokal u Inđiji. Mnogo socijalista i građana na jednom mestu. Mnogo mladih, dece, ali i iskusnih asova. Dobar razgovor sa svima. Niko nije ravnodušan na crvenu boju! DO POBEDE! – navodi se u objavi koju potpisuje Pokrajinski odbor SPS u Vojvodini.

  https://twitter.com/SKovacica/status/1427237633776918529

  Međutim, fotografije koje su objavljene uz vest o otvaranju „novog lokala u Inđiji“ nisu današnje. Na njima se vide ljudi u jaknama, koje sigurno nisu nosili na skoro 40 stepeni, pa je pretpostavka da su iskorišćeni snimci od pre nekoliko godina, najverovatnije iz aprila 2016. godine.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija