• „Squid Game“ konačno dobija svoju drugu sezonu

  Netfliks je u nedelju objavio da je veoma popularna južnokorejska serija „Squid Game“ dobila zeleno svetlo za drugu sezonu, piše Nova.rs. – A sada se Dži-hun vraća. –  rekao je reditelj, pisac i izvršni producent Hvang Dong-Hjuk u pismu fanovima. Frontmen se vraća. Druga sezona dolazi“, glasi njegova objava. „Squid game“ je izmišljena drama iz […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  „Squid Game“ konačno dobija svoju drugu sezonu

  Netfliks je u nedelju objavio da je veoma popularna južnokorejska serija „Squid Game“ dobila zeleno svetlo za drugu sezonu, piše Nova.rs.

  A sada se Dži-hun vraća. –  rekao je reditelj, pisac i izvršni producent Hvang Dong-Hjuk u pismu fanovima. Frontmen se vraća. Druga sezona dolazi“, glasi njegova objava.

  „Squid game“ je izmišljena drama iz Južne Koreje u kojoj takmičari kojima je očajnički potreban novac igraju smrtonosne dečije igre kako bi osvojili novčane nagrade.

  Seong Dži-hun, glavni protagonista „Igre lignji“, je razvedeni kockar koji je ušao u takmičenje za veliki novac.

  ‘Squid Game’ Season 2 Announcement Video

  Hvang je takođe zadirkivao nove likove i razvoj događaja u drugoj sezoni.

  Čovek u odelu sa parama se možda vratio–  napisao je on, misleći na misterioznog prodavca koji regrutuje očajne igrače za šou igrica.

  U pismu se takođe navodi da će gledaoci biti upoznati sa Cheol-su, „dečkom“ zloglasne animatronske lutke serije Jang-hi.

  Netflik je u oktobru za CNN rekao da je „Squid Game serija sa najviše pregleda prilikom lansiranja na striming servisu“. To je prva korejska serija platforme koja je dostigla broj 1 u Sjedinjenim Državama, privlačeći 1,65 milijardi sati gledanja u 28 dana nakon objavljivanja.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Film

  Večeras i sutra “Ruski konzul” u KC bioskopu

  Večeras i sutra na bioskopskom repertoaru Kulturnog centra Inđija nalazi se film “Ruski konzul”. Uloge tunače: Žarko Laušević, Nebojša Dugalić, Paulina Manov, Svetozar Cvetković, Visar […]