• Srem: Kažnjeno šest vozača zbog nasilničke vožnje i vožnje pod uticajem narkotika

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici kaznili su šestoricu vozača koji su učinili prekršaj nasilnička vožnja i jednog vozača koji je upravlјao vozilom pod uticajem opojnih droga. 

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Srem: Kažnjeno šest vozača zbog nasilničke vožnje i vožnje pod uticajem narkotika
  Foto: MUP Srbije

  Saobraćajna policija je u Pećincima otkrila dvadesetčetvorogodišnjeg vozača „opela“ sa 2,57 promila alkohola u organizmu, a na području Sremske Mitrovice pedesetpetogodišnjaka koji je upravlјao „fordom“ sa 2,35 promila alkohola, saopštio je MUP.

  U saopštenju se navodi da je patrola u Rumi zaustavila je tridesettrogodišnjeg vozača „opela“ sa 2,29 promila alkohola u organizmu, a u Staroj Pazovi pedesetogodišnjaka koji je vozio „mercedes“ sa 2,26 promila alkohola i sedamdesetogodišnjaka koji je upravlјao „fijatom“ sa 2,16 promila alkohola. 

  U Sremskoj Mitrovici je zatečen tridesetsedmogodišnji vozač „pežoa“ pozitivan na psihoaktivnu supstancu benzodiazepin. Policija je kod vozača pronašla 25 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci, pa će, nakon  veštačenja, protiv njega podneti krivičnu prijavu za neovlašćeno držanje opojnih droga.

  Ovi vozači su isklјučeni iz saobraćaja i nakon zadržavanja privedeni  nadležnim prekršajnim sudijama.

  Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, posebno na vozače, da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju. – zaključuje se u saopštenju.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srem

  Pećinci: Uhapšen zbog više teških krađa

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pećincima, uhapsili su Z. J. (2000) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela teška […]