• Srem: Vozili pod dejstvom narkotika i alkohola

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici su, prilikom kontrole saobraćaja, otkrili petoricu vozača koji su vozili pod uticajem psihoaktivnih supstanci i trojicu koji su, pod dejstvom alkohola, učinili prekršaj nasilnička vožnja. Kako je saopštio MUP Srbije, patrola u Staroj Pazovi zaustavila je dvadesetdvogodišnjeg vozača „bore“ pod uticajem kanabisa, a u Šidu dvadesetogodišnjaka […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Srem: Vozili pod dejstvom narkotika i alkohola

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici su, prilikom kontrole saobraćaja, otkrili petoricu vozača koji su vozili pod uticajem psihoaktivnih supstanci i trojicu koji su, pod dejstvom alkohola, učinili prekršaj nasilnička vožnja.

  Kako je saopštio MUP Srbije, patrola u Staroj Pazovi zaustavila je dvadesetdvogodišnjeg vozača „bore“ pod uticajem kanabisa, a u Šidu dvadesetogodišnjaka koji je vozio „tuareg“ pozitivan na kokain.

  Prilikom saobraćajne kontrole na Graničnom prelazu Sremska Rača, otkriveni su dvadesetosmogodišnji vozač „golfa“, četrdesetpetogodišnji vozač „pasata“ i dvadesetogodišnjak koji je upravljao „audijem“, sva trojica pod dejstvom kanabisa.

  Policija u Inđiji zaustavila je tridesetšestogodišnjaka koji je upravljao „fijatom“ sa 2,98 promila alkohola u organizmu.

  U Irigu je otkriven tridesetpetogodišnji vozač „bmv“ sa 2,60 promila alkohola u organizmu, dok je u Staroj Pazovi zatečen četrdesetčetvorogodišnjak koji je vozio „audi“ sa 2,08 promila alkohola.

  Nakon zadržavanja, svi vozači su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vojvodina