• Srem: Za vikend 596 prekršaja

  U akciji pojačane kontrole saobraćaja ovog vikenda, pripadnici saobraćajne policije Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici otkrili su 596 prekršaja, među kojima 275 prekršaja vožnje nedozvoljenom brzinom, 127 prekršaja nevezivanja sigurnosnog pojasa, 60 prekršaja vožnje pod uticajem alkohola, 14 prekršaja nepropisnog preticanja, devet prekršaja nepropisne upotrebe mobilnog telefona i pet prekršaja vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Srem: Za vikend 596 prekršaja
  Foto: IN Medija

  U akciji pojačane kontrole saobraćaja ovog vikenda, pripadnici saobraćajne policije Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici otkrili su 596 prekršaja, među kojima 275 prekršaja vožnje nedozvoljenom brzinom, 127 prekršaja nevezivanja sigurnosnog pojasa, 60 prekršaja vožnje pod uticajem alkohola, 14 prekršaja nepropisnog preticanja, devet prekršaja nepropisne upotrebe mobilnog telefona i pet prekršaja vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, navodi MUP.

  Takođe, sankcionisana su četvorica vozača koji su počinili prekršaj nasilnička vožnja.

  Kako se navodi, patrola u Šidu zaustavila je vozača „mercedesa“ (44) koji je vozio pod uticajem kokaina, kao i dvojicu vozača „sitroena“ starosti po 26 godina, jednog pod dejstvom kanabisa i amfetamina, a drugog pod uticajem tableta sa liste psihoaktivnih supstanci.

  U Staroj Pazovi, policija je zatekla vozača automobila „polo“ (26) koji je vozio pod dejstvom kanabisa i amfetamina, a u Inđiji vozača „golfa“ (45) pozitivnog na opijate.

  Patrola u Sremskoj Mitrovici iz saobraćaja je isključila vozača „renoa“ (31) koji je automobilom upravljao sa 2,12 promila alkohola u organizmu.

  Ovim vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

  Na području Rume zaustavljeni su vozači „bmv“ (32) i „pežoa“ (49), koji su preticali kolonu vozila na mestu gde je to zabranjeno saobraćajnom signalizacijom.

  Ovim vozačima, nadležne prekršajne sudije izrekle su novčane kazne od po 140.000 dinara, 15 kaznenih poena i devet meseci zabrane upravljanja motornim vozilom.

  Kod naplatne rampe Šimanovci, saobraćajna policija je zaustavila bugarskog državljanina (24), koji je na deonici auto-puta od Kuzmina do Sremske Mitrovice vozio „mercedes“ brzinom od 239,5 kilometara na čas, za 109,5 kilometara većom od dozvoljene.

  On je priveden prekršajnom sudiji koji ga je kaznio novčanom kaznom od 240.000 dinara i devet meseci zabrane upravljanja motornim vozilom u Srbiji.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srem

  Hapšenja zbog sumnje da su prodavali drogu

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici, u saradnji sa novosadskom policijom uhapsili su, u odvojenim akcijama dve osobe koje se sumnjiče za krivično delo neovlašćena […]