• Srem: Zaplena narkotika u Pećincima i Sremskoj Mitrovici

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pećinicima i Sremskoj Mitrovici uhapsili su V. P. (32), M. I. (33) i D. N. (28), zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Srem: Zaplena narkotika u Pećincima i Sremskoj Mitrovici

  Prilikom pretresa njihovih kuća na području Pećinaca i Sremske Mitrovice, policija je zaplenila paketiće sa materijama za koje se sumnja da su amfetamin, kokain i hašiš, biljke i semenke za koje se sumnja da su indijska konoplja, tablete sa liste psihoaktivnih supstanci, četiri digitalne vagice i novac za koji se sumnja da potiče od prodaje opojnih droga.

  Foto: MUP SM

  Iz kuće V. P. oduzeto je i 40 patrona za lovačku pušku, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

  Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku će, uz krivične prijave, biti privedeni tužilaštvu.

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srem

  Pećinci: Uhapšen zbog više teških krađa

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pećincima, uhapsili su Z. J. (2000) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela teška […]