• Stara Pazova: Novinarki Gordani Momčilović Ilić prećeno smrću

  Nakon teksta o postavljanju montažnog objekta u javnom parku u Staroj Pazovi usledile su pretnje smrću novinarki Gordani Momčilović Ilić.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Stara Pazova: Novinarki Gordani Momčilović Ilić prećeno smrću
  Foto: UG Za zdravu opštinu Stara Pazova

  Podsetimo da je na zelenoj površini javnog parka u Staroj Pazovi, polovinom februara postavljen montažni objekat tipa „kontejner“, spratnosti P + 1, čemu su se usprotivili građani okupljeni oko udruženja „Za zdravu opštinu Stara Pazova“.  Protive se činjenici da je objekat „preko noći“ nikao na zelenoj površini javnog parka gde, kako tvrde, nije planirana izgradnja nikakvih objekata.

  Građani okupljeni oko udruženja „Za zdravu opštinu Stara Pazova“, uz pomoć svoje sugrađanke, novinarke Gordane Momčilović Ilić, istražili su okolnosti pod kojima je objekat postavljen.

  Ona je za za IN Medija potvrdila da joj je danas supruga vlasnika spornog objekta koji je postavljen u parku pretila smrću.

  Kako je rekla, ona se u tom momentu nalazila na ulici gde je zastala kako bi odgovorila na SMS poruku međutim, iz automobila je izašla žena koja je počela da joj preti.

  Ceo slučaj sam prijavila policiji i podneću krivičnu prijavu. Takođe, policiji sam rekla da se ne osećam bezbedno i zahtevala da se reaguje kao napad na novinare što i jeste. – kaže novinarka.

  Gordana Momčilović Ilić je dodala da već u petak ide kod tužiteljke gde će dati izjavu o pretnjama.

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srem

  Srem: Vozili pod uticajem alkohola i narkotika

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici sankcionisali su šestoro vozača koji su upravljali vozilima pod uticajem alkohola i dvojicu vozača koji su vozili pod uticajem […]