• Stigao Xiaomi 12

  Xiaomi je predstavio novi liniju mobilnih telefona uređaja – Xiaomi 12. Ona se sastoji od Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 i Xiaomi 12X. Na predstavljanju uređaja, naglasak je bio na kamerama, bržem procesoru i dugotrajnoj bateriji. Sva tri uređaja poseduju po tri kamere. Glavna kamera ima 50MP i mogućnost snimaknja video snimaka u 8K rezoluciji […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Stigao Xiaomi 12

  Xiaomi je predstavio novi liniju mobilnih telefona uređaja – Xiaomi 12. Ona se sastoji od Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 i Xiaomi 12X.

  Na predstavljanju uređaja, naglasak je bio na kamerama, bržem procesoru i dugotrajnoj bateriji.

  Sva tri uređaja poseduju po tri kamere. Glavna kamera ima 50MP i mogućnost snimaknja video snimaka u 8K rezoluciji na Xiaomi 12 i Xiaomi 12 Pro modelima.

  Xiaomi je taođe istakao unapređeni algoritam veštačke inteligencije koji će korisnicima olakpati snimanje video zapisa. Opcija zvana „ProFocus“ inteligentno identifikuje i prati objekte i time umanjuje zamućenje snimaka.

  Za snimanje video zapisa noću ili u lošim uslovima, xiaomi je razvio tehnologiju zvanu „Ultra Night Video“ koja bi trebalo da prevaziđe probleme noćnog snimanja. Koliko je funkcija efikasna znaće se tek na testovima.

  Još jedna od novina je „One-click AI Cinema“ koja nudi razne opcije za uređivanje video zapisa.

  Sva tri uređaja podržavaju 5G mrežu.

  Svi modeli serije 12 dolaze sa MIUI 13 koji je globalno dostupan od ove godine.

  Na predstavljanju su bile istaknute samo cene za američko tržište. Dostupnost i cena u ostalim zemljama će biti poznata uskoro.

  Cene u dolarima:
  Xiaomi 12X – 649 dolara
  Xiaomi 12 – 749 dolara
  Xiaomi 12 Pro – 999 dolara

  Stefan Simonović/ nova.rs

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI