• Sudžum: Opština Inđija nema jasan plan razvoja

  Reagujući na vest da lokalna samouprava planira 44 miliona dinara za postavku 4 reflektora na stadionu FK Inđije, odbornik Građanina, Božidar Sudžum, tvrdi da je to pokazatelj da opština Inđija nema jasan plan razvoja. – Sve više ulaganja u sport čist je pokazatelj da ova lokalna samouprava nema jasan proizvod i plan razvoja opštine, već […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Sudžum: Opština Inđija nema jasan plan razvoja

  Reagujući na vest da lokalna samouprava planira 44 miliona dinara za postavku 4 reflektora na stadionu FK Inđije, odbornik Građanina, Božidar Sudžum, tvrdi da je to pokazatelj da opština Inđija nema jasan plan razvoja.

  Sve više ulaganja u sport čist je pokazatelj da ova lokalna samouprava nema jasan proizvod i plan razvoja opštine, već samo želi socijalni mir i produžetak svojih privilegija. – kaže Sudžum i dodaje da je vrhunac banalnosti upravo projekat reflektora na gradskom stadionu.

  FK Inđija

   – Reflektori koštaju koliko i polovina preostale kanalizacije u Beški. Uz redovna davanja za fudbalski klub (40.000.000), to je dakle skoro završetak kanalizacije, za čiji kompletan završetak je potrebno oko 90 miliona dinara. – navodi Božidar Sudžum i dodaje da će odbornici Građanina na javnoj raspravi tražiti stopiranje projekta.

  Da li je prioritet da se nekolicini igrača omogući igra pod svetlima čiji uspeh ni u jednom paralelnom univerzumu ne može da zavisi od toga ili da se kanalizacija, civilizacijska tekovina Starog veka koja i dalje izostaje u našem najvećem mestu nakon Inđije konačno završi pitanje je za one koji odlučuju. – poručuje Sudžim.

  IN Medija

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/perpetuum-mobile-indjijskog-budzeta-444-miliona-za-reflektore-u-toyo-tires-areni/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika