Sudžum: Opština Inđija nema jasan plan razvoja

Reagujući na vest da lokalna samouprava planira 44 miliona dinara za postavku 4 reflektora na stadionu FK Inđije, odbornik Građanina, Božidar Sudžum, tvrdi da je to pokazatelj da opština Inđija nema jasan plan razvoja. – Sve više ulaganja u sport čist je pokazatelj da ova lokalna samouprava nema jasan proizvod i plan razvoja opštine, već […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Sudžum: Opština Inđija nema jasan plan razvoja

Reagujući na vest da lokalna samouprava planira 44 miliona dinara za postavku 4 reflektora na stadionu FK Inđije, odbornik Građanina, Božidar Sudžum, tvrdi da je to pokazatelj da opština Inđija nema jasan plan razvoja.

Sve više ulaganja u sport čist je pokazatelj da ova lokalna samouprava nema jasan proizvod i plan razvoja opštine, već samo želi socijalni mir i produžetak svojih privilegija. – kaže Sudžum i dodaje da je vrhunac banalnosti upravo projekat reflektora na gradskom stadionu.

FK Inđija

 – Reflektori koštaju koliko i polovina preostale kanalizacije u Beški. Uz redovna davanja za fudbalski klub (40.000.000), to je dakle skoro završetak kanalizacije, za čiji kompletan završetak je potrebno oko 90 miliona dinara. – navodi Božidar Sudžum i dodaje da će odbornici Građanina na javnoj raspravi tražiti stopiranje projekta.

Da li je prioritet da se nekolicini igrača omogući igra pod svetlima čiji uspeh ni u jednom paralelnom univerzumu ne može da zavisi od toga ili da se kanalizacija, civilizacijska tekovina Starog veka koja i dalje izostaje u našem najvećem mestu nakon Inđije konačno završi pitanje je za one koji odlučuju. – poručuje Sudžim.

IN Medija

PROČITAJTE JOŠ:

https://multisite.radio021.rs/inmedija2/perpetuum-mobile-indjijskog-budzeta-444-miliona-za-reflektore-u-toyo-tires-areni/

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Politika

Ješić i Jovanović noćna mora za lokalnu vlast

Nekadašnji predsednik opštine Inđija Goran Ješić i mladi odbornik Strahinja Jovanosvić najveća su „pretnja“ u očima lokalne vlasti na predstojećim lokalnim izborima koji Inđiju očekuju 2024. godine. Nakon rezultata ankete koja je vršena među građanima Inđije lokalna vlast se svim snagama usmerila na diskreditovanje Ješića i Jovanovića.

Ješić: Ako nisam u pravu neka me tuže

Priča o kvalitetu pijaće vode u Inđiji se pretvorila u političko prepucavanje lokalne vlasti i nekadašnjeg predsednika Opštine Gorana Ješića.

Gak: Nikad nisam rekao biće nova škola nego biće rešeno pitanje škole u Jarkovcima

Nove prostorije škole u Jarkovcima biće stavljene u upotrebu u poslednjoj nedelji pred izbore. Predstojeća adaptacija predstavlja rešenje samo jednog dela problemai a u Jarkovcima je planirana izgradnja još jednog objekta za koji se sa sigurnošću ne može znati da li će biti vrtić ili škola ali ni tačan datum ove investicije, najavio je predsednik opštine Inđija Vladimir Gak.

Milica Đurđević Stamenovski posetila Banstol

Nosilac liste „Nacionalno okupljanje“ Milica Đurđević Stamenkovski posetila je Hram Blage Marije u naselju Banstol kod Inđije i rekla da će koalicija Zavetnika i Dveri voditi računa o krajiškim Srbima i uslovima u kojima žive.