Sutra je u Srbiji Dan žalosti zbog dešavanja na Kosovu

Vlada Srbije proglasila je, na današnjoj vanrednoj sednici, 27. septembar za Dan žalosti povodom tragičnih događaja na Kosovu i Metohiji. Vlada Srbije moli sve medije i organizatore javnih manifestacija da, u sredu, 27. septembra, prilagode svoj program Danu žalosti i na taj način odaju poštu nastradalima na Kosovu i Metohiji. Srpska lista saopštila je ranije […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Sutra je u Srbiji Dan žalosti zbog dešavanja na Kosovu

Vlada Srbije proglasila je, na današnjoj vanrednoj sednici, 27. septembar za Dan žalosti povodom tragičnih događaja na Kosovu i Metohiji.

Vlada Srbije moli sve medije i organizatore javnih manifestacija da, u sredu, 27. septembra, prilagode svoj program Danu žalosti i na taj način odaju poštu nastradalima na Kosovu i Metohiji.

Srpska lista saopštila je ranije da su danas, sutra i prekosutra dani žalosti u srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji.

Proglašavaju se 26, 27. i 28. septembar danima žalosti povodom pogibije naših sugrađana u tragičnom događaju u Banjskoj, u opštini Zvečan. – navodi se u saopštenju.

U srpskim sredinama na teritoriji Kosova i Metohije biće otkazani svi događaji zabavnog karaktera u organizaciji organa lokalnih samouprava i institucija, a zastave Srbije na svim institucijama biće spuštene na pola koplja.

U ime Srpske liste i srpskog naroda sa Kosova i Metohije izražavamo najdublje saučešće porodicama stradalih, a povređenima želimo brz oporavak. – dodaje se u saopštenju.

Izvor: 021.rs

IN Medija

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Srbija