• Tehno i Evrovizija: nova imena Sea Dance festivala

  Nina Kraviz i Anfisa Letyago, dve vodeće globalne techno superzvezde, potvrdile su svoje nastupe na ovogodišnjem, osmom izdanju Sea Dance festivala, koje će biti održano od 26. do 28. avgusta na predivnoj plaži Buljarica kod Budve, saopštio je Exit tim. Uz njih, svoj dolazak na Sea Dance potvrdili su i Ilija Djokovic, Dino R, Dino […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Tehno i Evrovizija: nova imena Sea Dance festivala

  Nina Kraviz i Anfisa Letyago, dve vodeće globalne techno superzvezde, potvrdile su svoje nastupe na ovogodišnjem, osmom izdanju Sea Dance festivala, koje će biti održano od 26. do 28. avgusta na predivnoj plaži Buljarica kod Budve, saopštio je Exit tim.

  Uz njih, svoj dolazak na Sea Dance potvrdili su i Ilija Djokovic, Dino R, Dino Ganić i Proximus, a svi zajedno pridružuju se ranije objavljenim Ani Đurić Konstrakti, Dubioza Kolektivu i KALUSH Orchestra.

  Ograničen kontingent ulaznica po poklon ceni od 2.990 dinara (50% popusta) biće u prodaji do ponedeljka, 20. juna, do kraja dana, dodaje se u saopštenju.

  POGLEDAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/rockexitnick-cave-sepultura-napalm-death-i-the-exploited-predvode-gitarski-zvuk-festivala/

  Radovan Nikolić (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI