• Titanik se nakon 25 godina vraća u bioskope

  Film „Titanik“, jedan od najvećih filmskih hitova u istoriji kinematografije, vraća se na velika platna u osveženoj verziji, 9. februara povodom svoje 25. godišnjice. Najpoznatiji film reditelja i scenariste Džejmsa Kamerona svoju godišnjicu u bioskopima proslaviće u IMAX® 3D I 3D 4K formatu. „Titanik“ je osvojio rekordnih 11 Oskara, među ostalim, za najbolji film, režiju, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Titanik se nakon 25 godina vraća u bioskope

  Film „Titanik“, jedan od najvećih filmskih hitova u istoriji kinematografije, vraća se na velika platna u osveženoj verziji, 9. februara povodom svoje 25. godišnjice.

  Najpoznatiji film reditelja i scenariste Džejmsa Kamerona svoju godišnjicu u bioskopima proslaviće u IMAX® 3D I 3D 4K formatu.

  „Titanik“ je osvojio rekordnih 11 Oskara, među ostalim, za najbolji film, režiju, kameru i montažu.

  Nakon prvog prikazivanja 1997. postao je najuspešniji film svih vremena, a sada je treći s najvećom zaradom u svetu.

  Priča o potonuću luksuznog prekookeanskog broda promovisanog kao ‘nepotopivog’ obišla je ceo svet u rekordno kratkom roku, a mnogi se filmski kritičari slažu kako je Titanik i dalje najveći film ikad snimljen. – ističe se u najavi.

  Glumačku ekipu te epske romanse koja je obeležila odrastanje brojnih generacija predvode Oskarovci Leonardo Dikaprio i Kejt Vinslet, a uz njih su još: Bili Zejn, Keti Bejts, Fransis Fišer, Bernard Hil, Džontana Hajd, Deni Nuči, Glorija Stjuart, Dejvid Vorner, Viktor Garber, Bil Pakston.

  Naslovna: Youtube screenshot

  Izvor: HIna

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura