• Todorović (Alitor): Nastup na glavnoj bini Exita je velika stvar za domaću heavy metal zajednicu

  Inđijski bend Alitor nastupiće sutra ispred legendarnog sastava Napalm Death na glavnoj bini ovogodišnjeg EXIT festivala. Prema rečima frontmena Marka Todorovića, ovo je treći nastup Alitora na Exit festival ali prvi put nastupaju na glavnoj bini. – Exit je jedan od nama omiljenih festivala, na kojem smo uvek beležili dobre nastupe. Ovo je naš treći […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Todorović (Alitor): Nastup na glavnoj bini Exita je velika stvar za domaću heavy metal zajednicu

  Inđijski bend Alitor nastupiće sutra ispred legendarnog sastava Napalm Death na glavnoj bini ovogodišnjeg EXIT festivala. Prema rečima frontmena Marka Todorovića, ovo je treći nastup Alitora na Exit festival ali prvi put nastupaju na glavnoj bini.

  – Exit je jedan od nama omiljenih festivala, na kojem smo uvek beležili dobre nastupe. Ovo je naš treći nastup na Exit Festivalu, a po prvi put imamo priliku da nastupamo na glavnoj bini festivala, što je za nas, kao underground metal bend izuzetno velika stvar; a ujedno i za celu domaću heavy metal zajednicu. Na našem prvom nastupu na Exit Festivalu 2015. godine smo delili binu sa legendarnim bendom Napalm Death što je slučaj i ovog puta, ali na Main Stage-u. Ovo je takođe velika stvar i za kulturu u Inđiji, jer smo još jednom uspeli da otvorimo vrata koja su do sada bila zatvorena za umetnike iz našeg mesta.– navodi Todotović za IN Medija.

  Istorijat benda:

  Alitor

  Alitorov nastup na Main Stageu ovogodišnjeg Exit Festival-a, je zakazan za sutra, 7.jula od 19 sati (pred Napalm Death). Ceo nastup inđijskog benda možete pogledati putem live stream linka na njihovom ili Exit Fest Facebook ili/Youtube profilu, kao i putem Radio-televizija Srbije (RTS). Takođe, održaće se i radijski prenos na Radiju 202, Radiju AS, O Radiju.

  POGLEDAJ JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/indjijski-bend-alitor-ispred-napalm-death-na-exit-u/

  .

  Naslovna fotografija: Milan Šurbatović
  M.B. (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  JKP Vodovod: Razumite nas

  Iz inđijskog Vodovoda odbili su za IN Medija da odgovore na kojim lokacijama su postavljene cisterne sa pijaćom vodom, odgovor na pitanja našeg portala odbili su da daju direktor preduzeća […]