• Trbović: Rebalansom budžeta obezbedićemo novac za završetak rekonstrukcije terase  na gradskom bazenu

  Direktor ustanove Sportski centar, Ilija Trbović izjavio je za lokalne medije da će se nastaviti radovi na terasi gradskog bazena na kojoj je, pre početka kupališne sezone, postavljena fontana i ležaljke za sunčanje. Podsetimo da je za rekonstrukciju terase na gradskom bazenu iz opštinskog budžeta izdvojeno oko 3 miliona dinara. Međutim, Trbović za lokalne medije […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Trbović: Rebalansom budžeta obezbedićemo novac za završetak rekonstrukcije terase  na gradskom bazenu

  Direktor ustanove Sportski centar, Ilija Trbović izjavio je za lokalne medije da će se nastaviti radovi na terasi gradskog bazena na kojoj je, pre početka kupališne sezone, postavljena fontana i ležaljke za sunčanje. Podsetimo da je za rekonstrukciju terase na gradskom bazenu iz opštinskog budžeta izdvojeno oko 3 miliona dinara.

  Međutim, Trbović za lokalne medije kaže da će se dodatni novac obezbediti rebalansom budžeta.

   – Završili smo prvu fazu na gradskom bazenu, gore iznad restorana. Ima tu ideja vezano za još neke sadržaje koje treba postaviti na toj, mi je zovemo, VIP zoni pa ćemo ići na rebalans budžeta, koji se očekuje za jedno mesec dana.

  Kako je objasno Trbović, konačan završetak radova se može očekivati na proleće naredne godine.

  Plan nam je da grubi deo radova odradimo u jesenjem periodu dok bi finalni deo radova bio na proleće. – kazao je Trbović.

  Za sada još uvek nije poznato koje će to nove sadržaje dobiti takozvana VIP zona gradskog bazena ali je poznato da je rekonstrukciju terase odnosno VIP zone radila firma Tim gradnja Ivanišević doo.

  Vrednost ugovora koji je dodeljen 6. maja ove godine je iznosio 2.993.610,00  dinara sa PDV-om.

  M.B. (IN Medija)

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/tri-miliona-za-rekonstrukciju-terase-na-gradskom-bazenu/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija