• Trbović: Sezona klizanja je počela i završila se u planiranom roku

  Inđijsko klizalište prestalo je sa radom, prema prvobitnom planu, 1. februara. Poslednjih 5 dana besplatno kizanje za inđijsku decu finansirala je kompanija Toyo Tires. Planovi Ustanove sportski centr da se klizališna sezona produži ipak nisu realizovani zbog ugovorne obaveze, kazao je za IN Medija Ilija Trbović. Prema zaključku o otvaranju klizališta u Inđiji,  opštinsko Veće […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Trbović: Sezona klizanja je počela i završila se u planiranom roku

  Inđijsko klizalište prestalo je sa radom, prema prvobitnom planu, 1. februara. Poslednjih 5 dana besplatno kizanje za inđijsku decu finansirala je kompanija Toyo Tires. Planovi Ustanove sportski centr da se klizališna sezona produži ipak nisu realizovani zbog ugovorne obaveze, kazao je za IN Medija Ilija Trbović.

  Prema zaključku o otvaranju klizališta u Inđiji,  opštinsko Veće donelo je odluku da sezona klizanja traje od 15. decembra 2022. godine do 1. februara ove godine.

  Tokom januara direktor Ustanove sportski centar Ilija Trbović medijima je kazao da postoji mogućnost da se sezona klizanja nastavi i nakon 1. februara u dogovoru sa lokalnom samoupravom, tom prilikom ne navodeći koliko će još novca iz budžeta biti odvojeno za produžetak zakupa. Klizalište je ipak zatvoreno 1. februara što je pokrenulo polemiku na društvenim mrežama gde roditeljma nije jasno zašto je klizlište uklonjeno.

  -Klizalište je uklonjeno i prestalo je sa radom prema planu. Postojala je mogućnost da se produži sezona za par dana zbog vremenskih prilika koje klizalištu pogoduju više sada nego tokom decembra I januara, ali smo zbog zgovorne obaveze od toga odustali. Ispunili smo sve kako smo planirali I najavili. Poslednjih pet dana klizanje je bilo besplatno ali zaisnteresovanost slaba. – kazao je Trbović.

  On je objasnio da je besplatno klizanje za mališane počevši od 27. januara zaključno sa 1. februarom finansirala, kao i prošle godine, kompanija Toyo Tires ali da je interesovanje za besplatno klizanje bilo slabo.

  -Deca su već krenula u školu i tih pet dana nije bilo puno dece na klizanju, iako je bilo besplatno. Uzevši u obzir slabu zainteresovanost i ugovornu obavezu odlučili smo da ne produžavamo rad klizališta. Ne razumem u čemu je sada problem, sezona je počela i završila se prema planu. Niko sa sigurnošću tvrdio da će biti produžena samo je rečeno da postoji mogućnost. – objasnio je Trbović.

  Prema njegovim rečima ove godine usluge klizališta koristilo je 12.500 hiljada posetilaca za 45 dana sezone.

  Verica Marinčić (IN Medija)

  Čitaj još:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/i-ove-godine-toyo-tires-finansira-5-dana-besplatnog-klizanja/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Gašić zakazao prvu sednicu Opštinskog veća

  Predsednik Opštine Inđija, Marko Gašić zakazao je prvu sednicu Opštinskog veća na kojoj će novi većnici dobiti svoja zaduženja za naredne četiri godine. […]

  Inđija: Subvencije za samozapošljavanje

  U skladu sa Akcionim planom zapošljavanja opštine Inđija za period od 2024. do 2026. godine, Nacionalna služba za zapošljavanje i Opština Inđija, raspisali su javne pozive za učešće […]