• Trifunović: Fakultet nisam završio za godinu dana to su vaše insinuacije i poluinformacije

  Uroš Trifunović će u narednih godinu dana obavljati funkciju vršioca dužnosti direktora Turističke organizacije opštine Inđija potvrdili su na danas održanoj sednici odbornici lokalnog parlamenta. Prilikom primopredaje dužnosti od bivšeg direktora Turističke organizacije oprostio se predsednik opštine Inđija Vladimir Gak, Milan Bogojević je poželeo uspeh u radu novom direktoru Trifunoviću. A Trifunović je uputio kritiku […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Trifunović: Fakultet nisam završio za godinu dana to su vaše insinuacije i poluinformacije

  Uroš Trifunović će u narednih godinu dana obavljati funkciju vršioca dužnosti direktora Turističke organizacije opštine Inđija potvrdili su na danas održanoj sednici odbornici lokalnog parlamenta. Prilikom primopredaje dužnosti od bivšeg direktora Turističke organizacije oprostio se predsednik opštine Inđija Vladimir Gak, Milan Bogojević je poželeo uspeh u radu novom direktoru Trifunoviću. A Trifunović je uputio kritiku IN Medija o “insinuacijama o njegovom stečenom obrazovanju i trajanju studiranja”.

  Na sednici lokalnog parlamenta u tački imenovanja v.d direktora Turističke organizacije Inđije odborničko pitanje opozicije odnosilo se na stepen obrazovanja Uroša Trifunovića I dužinu trajanja školovanja.

  -U dostavljenoj dokumentaciji Trifunović je priložio diplomu na kojoj piše da je studije upisao školske 2017/18 godine a da je iste završio u junu 2018. godine. Voleo bih da nam se objasni je li završio studije za godinu dana ili je nastavio studije posle prekida. Ako je završio studiranje za tako kratko vreme svaka čast, on onda treba da vodi ne Turističku oranizaciju nego opštinu – kazao je odbornik GG “GrađanIN” Strahinja Jovanović.

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/potvrdeno-pisanje-in-medija-uros-trifunovic-novi-direktor-turisticke-organizacije/

  Za reč se potom javio Uroš Trifunović koji je kazao da je studije upisao 2012. godine da bi nakon toga postao otac 2015. godine i da su u tom period promenjeni prioriteti. Studije je nastavio 2017 i ponudio je odbornicima i medijima dokaze o svojim tvrdnjama.

  Jovanović je podsetio Trifunovića na član 40. statuta Turističke organizacije da je rad iste javan, javnost rada ostvaruje se davanjem informacija sredstvima informisanja

  -To Vam kažem zato što ste kao rukovodilac sektora za parkirališta rekli da nećete davati izjave za IN Medija, vaša je obaveza da u buduće dajete komentar na pitanje medija. Na to Vas obavezuje statut. –kazao je Jovanović.

  Trifunović je na ukaz odbornika odgovorio da je sa pozicije rukovodioca imao apsolutno pravo da „kaže to što je rekao i da iza toga stoji i dalje“

  -Apsolutno sam upoznat sa zakonom, tako da bez brige na tu temu. – završio je Trifunović izlaganje.

  Nakon sednice Skupštine Uroš Trifunović je za IN Medija kazao da je u tekstu IN Medija “insinuirano” da je njegova diploma plod nezakonitih radnji I da ponavlja da je studije završio sa prekidom od par godina.

  -U pitanju je školovanje koje je trajalo nekoliko godina sa prekidima. Upisao sam studije 2012. godine a 2015. godine sam napravio prekid sa polaganjem završnog rada i stekao zvanje ekonomista. Nakon pauze upisao sam završnu godinu. Mislim da je suludo praviti insinuacije i poluinformacije kao što se moglo videti u vašim medijima prethodnih dana. Ali evo razjasnili smo.– kazao je Trifunović.

  On je istakao da je spreman za funkciju v.d direktora Turističke organizacije i da na to mesto dolazi sa dosta novih ideja i planova o kojima će opširnije pričati kada za to dođe vreme. Isto tako najavio je da se svi započeti projekti iz mandata prethodnog direktora Milana Bogojevića nastavljaju.

  Verica Marinčić (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika

  GG „Inđija i ti“ u akciji povodom Dana planete

  U susret današnjem Danu planete zemlje, preko 50 aktivista i aktivistkinja Grupe građana “Inđija i ti” u subotu 20. aprila očistilo je okolinu Jarkovačkog jezera i prikupilo 103 džaka […]