• U bioskopu novo poglavlje omiljene akcione komedije “Kung fu panda 4”

  Urnebesno novo poglavlje omiljene akcione komedije “Kung fu panda 4” je na repertoaru bioskopa Kulturnog centra Inđija u subotu 9. i nedelju 10. marta od 16 sati. Karte za projekciju u prodaji će se naći od četvrtka 6. marta.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  U bioskopu novo poglavlje omiljene akcione komedije “Kung fu panda 4”

  Posle skoro decenije ovog proleća, ikona komedije Džek Blek vraća se svojoj ulozi Poa, najneverovatnijeg majstora kung fua na svetu, u urnebesnom novom poglavlju omiljene akcione komedije, Kung Fu Panda 4.

  Nakon tri avanture koje prkose smrti, pobeđujući zlikovce svetske klase svojom neuporedivom hrabrošću i ludim borilačkim veštinama, Po, Zmajev izabran je da postane duhovni vođa Doline mira.

  To nameće nekoliko problema, Po zna o duhovnom vođstvu isto koliko i o paleo dijeti, a drugo, mora brzo da pronađe i obuči novog Zmajevog ratnika pre nego što preuzme svoj novi položaj.

  Da stvari budu još gore, nedavno je viđena zla, moćna čarobnica, mali gušter koji može da se pretvori u bilo koje stvorenje, bilo ono veliko ili malo. Kameleonka drži svoje pohlepne male oči uperene u Poov štap mudrosti, što bi joj dalo moć da ponovo prizove u carstvo duhova sve glavne zlikovce koje je Po pobedio.

  Pou će trebati pomoć. Pronalazi ga u obliku lukavog, oštroumnog lopova Žen, stepske lisice koja mu se uvuče pod kožu, ali čije će se veštine pokazati neprocenjivim.

  U svojoj potrazi da zaštite Dolinu mira od Kameleonkinih reptilskih kandži, ovaj čudni komični dvojac moraće da sarađuje. U tom procesu, Po će otkriti da se heroji mogu naći na najneočekivanijim mestima.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Film

  Večeras i sutra “Ruski konzul” u KC bioskopu

  Večeras i sutra na bioskopskom repertoaru Kulturnog centra Inđija nalazi se film “Ruski konzul”. Uloge tunače: Žarko Laušević, Nebojša Dugalić, Paulina Manov, Svetozar Cvetković, Visar […]