• U četvrtak tribina povodom kampanje „16 dana sktivizma protiv nasilja nad ženama“

  Na tribini povodom povodom kampanje „16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama“ biće predstavljena statistika o nasilju nad ženama, preduzeti koraci institucija uključenih u sprečavanje nasilja kao i načini ostvarivanja zakonom regulisanih prava.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  U četvrtak tribina povodom kampanje „16 dana sktivizma protiv nasilja nad ženama“
  Foto: Pixabay

  Povodom kampanje „16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama“ u Kulturnom centru Inđija u četvrtak 30. novembra organizovana je tribina „Zajedno u borbi protiv nasilja“. Tribina je zakazana od 17 sati na kojoj učestvuju predstavnici MUP, Centra za socijalni rad „Dunav“ i Osnovnog javnog tužilaštva.

  U četvrtak, 30. novembra od 17 sati u velikoj sali Кulturnog centra Inđija održaće se tribina „Zajedno u borbi protiv nasilja“ na kojoj će govoriti predstavnici Osnovnog javnog tužilaštva, Policijske stanice Inđija i Centra za socijalni rad „Dunav“ Inđija.

  Rodna ravnopravnost i sprečavanje nasilja nad ženama utvrđena lokalnim akcionim planom

  Tribina je organizovana povodom kampanje „16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama“ koja je počela 25. novembra Međunarodnim danom borbe protiv nasilja nad ženama i završava se 10. decembra Međunarodnim danom ljudskih prava. Ovu kampanju obeležava 1700 organizacija u preko 100 država sveta.

  Pročitaj još:

  Mihajlović: Od 300 ubijenih žena poslednjih 10 godina njih pola je prijavilo nasilje i ipak su ubijene

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo