• U Inđiji porast broja zaraženih

  Inđijski Dom zdravlja potvrdio je na sastanku „Sistema 48“, da je aktivnih slučajeva zaraženih virusom korona u Inđiji – 57. Epidemiološka situacija je, tvrde zdravstveni radnici, zabrinjavajuća, ali za sada nema najavljenih pooštravanja mera ili uvođenja vanredne situacije, kao što je to slučaj u Rumi, u kojoj je, sa 60 zaraženih, uvedeno vanredno stanje. Prema […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  U Inđiji porast broja zaraženih

  Inđijski Dom zdravlja potvrdio je na sastanku „Sistema 48“, da je aktivnih slučajeva zaraženih virusom korona u Inđiji – 57.

  Epidemiološka situacija je, tvrde zdravstveni radnici, zabrinjavajuća, ali za sada nema najavljenih pooštravanja mera ili uvođenja vanredne situacije, kao što je to slučaj u Rumi, u kojoj je, sa 60 zaraženih, uvedeno vanredno stanje.

  Prema informacijama sa vakcinalnog punkta, u Inđiji je odziv za treću, buster dozu vakcine zadovoljavajući, dok se beleži porast onih koji su primili prvu dozu vakcine.

  Kako tvrde u ovoj ustanovi, broj mladih zainteresovanih za vakcinaciju je u porastu, što je posebno značajno s obzirom na povećan broj mladih i nevakcinisanih osoba koji odlaze na bolnicko lečenje.

  Inđinčanima su dostupne Fajzer i Sinofarm vakcine, a vakcinalni punkt je radnim danima otvoren od 8 do 19 časova, dok je subotom radno vreme od 8 do 14 časova.

  Lekari podsećaju građane da se pridržavaju epidemioloških mera.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  GG „Inđija i ti“ u akciji povodom Dana planete

  U susret današnjem Danu planete zemlje, preko 50 aktivista i aktivistkinja Grupe građana “Inđija i ti” u subotu 20. aprila očistilo je okolinu Jarkovačkog jezera i prikupilo 103 džaka […]

  Šta inđinčani očekuju od buduće vlasti

  Građani Inđije nakon lokalnih izbora, koji su zakazani za 2. jun, očekuju da naredna vlast reši probleme na koje su im građani ukazivali prethodnih godina. […]