U Krčedinu otvorena kancelarija stranke „Zavetnici“

Opštinska odbor  Srpske stranke “Zavetnici” Inđija, obaveštava javnost, da je juče otvorena kancelariju u Krčedinu na inicijativu meštana ovog naseljenog mesta Opštine Inđija. Ovo je treća kancelarija Srpske stranke “Zavetnici” na teritoriji Inđije, osim Krčedina građanima su dostupne  kancelarije u Novim Karlovcima i Inđiji. Srpska stranka Zavetnici podržava sve one koji žele u svom naselju […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
U Krčedinu otvorena kancelarija stranke „Zavetnici“

Opštinska odbor  Srpske stranke “Zavetnici” Inđija, obaveštava javnost, da je juče otvorena kancelariju u Krčedinu na inicijativu meštana ovog naseljenog mesta Opštine Inđija. Ovo je treća kancelarija Srpske stranke “Zavetnici” na teritoriji Inđije, osim Krčedina građanima su dostupne  kancelarije u Novim Karlovcima i Inđiji.

Srpska stranka Zavetnici podržava sve one koji žele u svom naselju da budu svoji na svome da se angažuju i urade nešto za mesto u kom žive. Prostorije su uvek otvorene za sve ljude koji žele nešto da  promene, pomognu ili potraže pomoć.

– Želimo da smo što bliži narodu, jedino tako možemo nešto za taj narod učiniti – kaže se u saopštenju Opštinskog odbora Srpske stranke Zavetnici Inđija.

IN Medija

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Inđija

Ljubinković (DS): U Inđiji ne postoji sloboda mišljenja

Poverenik opštinskog odbora Demokratske stranke u Inđiji, Darko Ljubinković kaže za IN Medija da je odbijanje nadležnih iz Kulturnog centra da se ustupi termin za tribinu inicijative ProGlas jasan pokazatelj da sloboda mišljenja u Inđiji ne postoji.

GrađanIN: Obrazloženje direktorice KC-a vređa inteligenciju građana

Nakon što su predstavnici koalicije „Srbija protiv nasilja“ prvo dobili ponuđene termine za tribinu „ProGlas“ a nakon toga ih je direktorica te ustanove Ružica Jovanović šturo obavestila da termina ipak nema jer su u toku radovi, reagovao je pokret GrađanIN.

Ružica Jovanović: Vukas nije apdejtovan, sala za „Proglas“ ne može farbamo luk bine

Ružica Jovanović je u obrazloženju odbijanja iznajmljivanja sale Kulturnog centra za tribinu inicijative „Proglas“ navela da programski dokumentarista Vladimir Vukas nije ažuriran sa podacima. Jovanovićeva u daljem tekstu obrazlaganja navodi osim zakasnelog apdejta dokumentariste, razlog nemogućnosti održavanja tribine „farbanje luka bine“.