• U Krčedinu otvorena kancelarija stranke „Zavetnici“

  Opštinska odbor  Srpske stranke “Zavetnici” Inđija, obaveštava javnost, da je juče otvorena kancelariju u Krčedinu na inicijativu meštana ovog naseljenog mesta Opštine Inđija. Ovo je treća kancelarija Srpske stranke “Zavetnici” na teritoriji Inđije, osim Krčedina građanima su dostupne  kancelarije u Novim Karlovcima i Inđiji. Srpska stranka Zavetnici podržava sve one koji žele u svom naselju […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  U Krčedinu otvorena kancelarija stranke „Zavetnici“

  Opštinska odbor  Srpske stranke “Zavetnici” Inđija, obaveštava javnost, da je juče otvorena kancelariju u Krčedinu na inicijativu meštana ovog naseljenog mesta Opštine Inđija. Ovo je treća kancelarija Srpske stranke “Zavetnici” na teritoriji Inđije, osim Krčedina građanima su dostupne  kancelarije u Novim Karlovcima i Inđiji.

  Srpska stranka Zavetnici podržava sve one koji žele u svom naselju da budu svoji na svome da se angažuju i urade nešto za mesto u kom žive. Prostorije su uvek otvorene za sve ljude koji žele nešto da  promene, pomognu ili potraže pomoć.

  – Želimo da smo što bliži narodu, jedino tako možemo nešto za taj narod učiniti – kaže se u saopštenju Opštinskog odbora Srpske stranke Zavetnici Inđija.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija