• Učenica inđijske gimnazije odlučuje – ovako će izgledati plato kod Kuće Vojnovića

  Učenica inđijske Gimnazije Anja Anđelković pobednica je konkursa za najbolje idejno rešenje za oslikavanje platoa kod Galerije Kuće Vojnovića. Rad Anje Anđelković dobio je najveći broj glasova, čak 506, čime je zauzela prvo mesto. Drugo mesto pripalo je Danijeli Arbutini (396 glasova), a treće Teodori Pribić (134 glasa), obe su učenice Srednje škole Dr Đorđe […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Učenica inđijske gimnazije odlučuje – ovako će izgledati plato kod Kuće Vojnovića

  Učenica inđijske Gimnazije Anja Anđelković pobednica je konkursa za najbolje idejno rešenje za oslikavanje platoa kod Galerije Kuće Vojnovića.

  Rad Anje Anđelković dobio je najveći broj glasova, čak 506, čime je zauzela prvo mesto. Drugo mesto pripalo je Danijeli Arbutini (396 glasova), a treće Teodori Pribić (134 glasa), obe su učenice Srednje škole Dr Đorđe Natošević.

  nagrađeni rad, autorka Anja Anđelković

  Pobednici su dobili i nagrade – mobilni telefon, slušalice i fleš disk.

  – Uređenje platoa će se raditi po odabranim detaljima sa pobedničkih i visoko plasiranih radova. Imajući u vidu da se učenje prepliće sa zabavom, ovim projektom želimo da podstaknemo učenike da traže i daju sopstvena rešenja i iskažu stavove i mišljenja kroz umetnička dela koja im nudimo. Cilj ovog projekta je da Kulturni centar Inđija i Galerija Kuće Vojnovića postanu prostor dostupan i privlačan mladima i omogići im da se povežu sa umetničkim delima i samom Galerijom, koja već dugi niz godina organizuje različite izložbe za školska odeljenja – navodi se u saopštenju KCI.

  Lauretatkinje na dodeli nagrada, 31.03.2022.

  Kulturni centar Inđija u saradnji sa Srednjom školom „Dr Đorđe Natošević“ i Gimnazijom iz Inđije, raspisao je konkurs za najbolje idejno rešenje oslikavanja platoa i tribina ispred Galerije Kuće Vojnovića. Konkurs je organizovan pod nazivom “Igra boja i oblika”.

  Konkurs je bio namenjen učenicima srednjih škola opštine Inđija, a za najbolje rešenje bilo je omogućeno glasanje putem fejsbuk stranice Kulturnog centra Inđija.

  Fotografije: KCI
  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura

  „Ožalošćena porodica“ u KC Inđija

  Nušićeva „Ožalošćena porodica“ u izvođenju Kreativnog centra „Artelje“ iz Inđije je na repertoaru Kulturnog centra u nedelju 18. februara od 20 sati. Karte su u prodaji od 10. februara […]