• Uhapšen u Inđiji zbog narkotika i pokušaja bekstva

  Policija u Inđiji uhapsila je A. B. (36), zbog sumnje da je izvršio krivično delo ometanja službenog lica u vršenju službene dužnosti, saopštio je MUP. On je prilikom saobraćajne kontrole izašao iz automobila „bmv“ i pokušao da pobegne, a policajci koji su ga sustigli kod njega su pronašli manje količine biljne materije i belog praha […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Uhapšen u Inđiji zbog narkotika i pokušaja bekstva

  Policija u Inđiji uhapsila je A. B. (36), zbog sumnje da je izvršio krivično delo ometanja službenog lica u vršenju službene dužnosti, saopštio je MUP.

  On je prilikom saobraćajne kontrole izašao iz automobila „bmv“ i pokušao da pobegne, a policajci koji su ga sustigli kod njega su pronašli manje količine biljne materije i belog praha za koje se sumnja da su marihuana i amfetamin, pa će nakon veštačenja, protiv njega biti podneta odgovarajuća krivična prijava.

  Takođe, testom na psihoaktivne supstance, utvrđeno je da je vozio pod dejstvom kokaina, amfetamina, kanabisa i benzodijazepama, kao i bez vozačke i saobraćajne dozvole, te će protiv njega biti podnete i prekršajne prijave.

  Nakon zadržavanja do 48 časova i saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Staroj Pazovi, A. B. je određen pritvor do 30 dana.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija