• „Uhvaćeni na delu“ prilikom nesavesnog odlaganja otpada, kazna i do 150 hiljada dinara

  Dežurne službe Javnog komunalnog preduzeća „Komunalac“ uhvatile su na delu dva vozača koji su šleperima istovarala otpad kod „putareve“ kućice, na novosadskom putu, saopšteno je iz lokalne samouprave. – Nezakonita radnja nesavesnih pojedinaca je fotodokumentovana i predata opštinskoj komunalnoj inspekciji koja će preduzeti odgovarajuće mere. – navode iz Opštine Inđija i dodaju da će procesuiranje […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  „Uhvaćeni na delu“ prilikom nesavesnog odlaganja otpada, kazna i do 150 hiljada dinara

  Dežurne službe Javnog komunalnog preduzeća „Komunalac“ uhvatile su na delu dva vozača koji su šleperima istovarala otpad kod „putareve“ kućice, na novosadskom putu, saopšteno je iz lokalne samouprave.

  Nezakonita radnja nesavesnih pojedinaca je fotodokumentovana i predata opštinskoj komunalnoj inspekciji koja će preduzeti odgovarajuće mere. – navode iz Opštine Inđija i dodaju da će procesuiranje biti vrlo brzo završeno i zagađivači životne sredine mogu očekivati adekvatnu kaznu.

  Kazne za ovu vrstu prekršaja su 25 hiljada za fizičko lice, 75 hiljada za preduzetnike i 150 hiljada dinara za privredna društva. – kaže se u saopštenju.

  Na lokaciji „putareve“ kućice, jednoj od čestih mesta za nepropisno odlaganje otpada, postavljene su kamere.

  Kako navode iz lokalne sampouprave, isto će se uraditi i na drugim kritičnim tačkama, u skladu sa tehničkim mogućnostima.

  Naslovna: Opština Inđija

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Rukomet: Žеlеzničar i Crvеna zvеzda za trofеj

  Finalni duеl Kupa Srbijе za rukomеtašicе odigraćе sе sutra u 18 sati, a snagе ćе odmеriti Žеlеzničar iz Inđijе i bеogradska Crvеna zvеzda. Mеč sе igra u Sportskom cеntru u […]