• Ukupno 3,5 miliona dinara za uzorkovanje vode

  JKP „Vodovod i kanalizacija“ Inđija je Javnom nabavkom odabralo tri preduzeća koja će obavljati analize vode. Za uzorkovanje vode i otpadnih voda ukupno je predviđeno 3,5 miliona dinara. Stručno uzorkovanje i ispitivanje kvaliteta voda iz vodovodnih sistema i bunara, odnosno iz objekata javnog vodo-snabdevanja u pogledu senzornih, fizičko-hemijskih i mikrobioloških pokazatelja akreditovanim metodama i utvrđivanje […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Ukupno 3,5 miliona dinara za uzorkovanje vode

  JKP „Vodovod i kanalizacija“ Inđija je Javnom nabavkom odabralo tri preduzeća koja će obavljati analize vode. Za uzorkovanje vode i otpadnih voda ukupno je predviđeno 3,5 miliona dinara.

  Stručno uzorkovanje i ispitivanje kvaliteta voda iz vodovodnih sistema i bunara, odnosno iz objekata javnog vodo-snabdevanja u pogledu senzornih, fizičko-hemijskih i mikrobioloških pokazatelja akreditovanim metodama i utvrđivanje higijenske ispravnosti vode za piće u skladu sa odgovarajućim Pravilnikom, kao i predlog mera i preporuke za dostizanje traženog kvaliteta vršiće kao i proteklih godina,  Zavod za javno zdravlje Sremska Mitrovica.  Visina ugovora koji je dodeljen Zavodu za javno zdravlje Sremska Mitrovica za analize vode za piće  obima A, iznosi 3 miliona dinara.

  Ugovor za analizu vode obima B odnosno proširene analize vode za piće dodeljen je Institutu za javno zdravlje Vojvodine. Prema uvidu o dodeli ugovora objavljenom na portalu javnih nabavki, za ovu vrstu analiza pijaće vode biće izdvojeno ukupno 400.000 dinara.

  Za analizu otpadnih voda Komisija JKP“Vodovod i kanalizacija“ po kriterijumu najniža cena ponude, odabrala je beogradsko preduzeće MINHEM D.O.O. Za analize otpdnih voda biće izdvojeno 100.000 dinara.

  IN Medija

  Čitaj još:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/kakvu-vodu-pijemo/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija