„Ukusi Vojvodine“ od 28. do 30. decembra u Inđiji
U Inđiji (Trg kod pošte), od 28. do 30.decembra od 12 časova održaće se drugi gastronomski festival „Ukusi Vojvodine”. Kao i u oktobru, učešće na ovom festival uzeće oko 30 izlagača. Drugi ovogodišnji festival gastronomije “Ukusi Vojvodine” biće održan pred sam kraj godine na Trgu kod pošte na kom će učestvovati trideset izlagača. -Kao i […]
U Inđiji (Trg kod pošte), od 28. do 30.decembra od 12 časova održaće se drugi gastronomski festival „Ukusi Vojvodine”. Kao i u oktobru, učešće na ovom festival uzeće oko 30 izlagača.
Drugi ovogodišnji festival gastronomije “Ukusi Vojvodine” biće održan pred sam kraj godine na Trgu kod pošte na kom će učestvovati trideset izlagača.
-Kao i u oktobru, štandovi će biti postavljeni na Trgu kod pošte, dekoracija će biti novogodišnja I za posetioce smo obezbedili grejalice kako bi im bilo što prijatnije. Ideja je bila da se festival organizuje 1. Januara da bude po ugledu na “Ulicu otvorenog srca” ali zbog vremena izlagača pomeren je za par dana, tako da inđinčani imaju priliku da pred sam doček posete festival kao uvod u novu godinu. – kazao je za IN Medija direktor TO Inđija Milan Bogojević.
Organizatori najavljuju da će u Inđiji biti posluženo više od trideset tipičnih vojvođanskih jela. Tradicionalni škembići, papci u saftu, gulaš, nasuvo sa krompirom, taške, riba u talandari, kobasice različitih receptura…
Projekat „Ukusi Vojvodine“ oslanja se na kampanju koja je započeta u oktobru 2016. godine, mapiranjem malih proizvođača hrane i pića u Vojvodini.
Kako se navodi na zvaničnom sajtu, primarni cilj projekta „Ukusi Vojvodine” je brendiranje Vojvodine kao prepoznatljive i privlačne enogastronomske destinacije.
Naslovna: TO Inđije
V. Marinčić (IN Medija)
Čitaj još: