• Uplaćen avans za završetak radova na sportskoj hali u Inđiji

  U martu ove godine predsednik opštine Inđija, Vladimir Gak, potpisao ugovor sa Pokrajinskom vladom o finansiranju završetka nove sportske hale u Inđiji, vredan 213 miliona dinara. Četiri meseca nakon potpisivanja ugovora radovi bi konačno trebali da krenu. Prema rečima predsednika opštine, Vladimira Gaka, avans je uplaćen izvođaču radova a početak istih se očekuje u ponedeljak. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Uplaćen avans za završetak radova na sportskoj hali u Inđiji

  U martu ove godine predsednik opštine Inđija, Vladimir Gak, potpisao ugovor sa Pokrajinskom vladom o finansiranju završetka nove sportske hale u Inđiji, vredan 213 miliona dinara.

  Četiri meseca nakon potpisivanja ugovora radovi bi konačno trebali da krenu. Prema rečima predsednika opštine, Vladimira Gaka, avans je uplaćen izvođaču radova a početak istih se očekuje u ponedeljak.

  Očekujemo da krenu radovi koji neće stati dok hala ne bude završena. Iz Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine je novac prebačen opštini Inđija a mi smo samo prosledili izvođaču radova kako je ranije dogovoreno. – saopštio je medijima Gak.

  Slične vesti:

  Hala u Inđiji biće završena u predizbornoj 2021. godini

  Sportska Hala u Inđiji čija je izgradnja trebala biti gotova 2009. godine za Univerzijadu, prema ranijim najavama iz lokalne samouprave biće gotova, 2023. godine

  Do sada je u objekat Sportske hale u Inđiji uloženo oko 11 miliona evra.

  POGLEDAJ JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/oronula-nedovrsena-nova-hala-u-indjiji/

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija