• Usvojena odluka o „Novom Sadu na vodi“

  Završen je protest protiv „Novog Sada na vodi“ ispred Skupštine Novog Sada. Odluka o izradi plana „Novog Sada na vodi“ je usvojena većinom glasova, prenosi portal 021.rs. Kako navode novosadski mediji, na protestu zakazanom ispred zgrade Skupštine Novog Sada, koji su organizovale opozicione stranke Zajedno, Demokratska stranka i Pokret Srbija centar „SRCE“, jutros nešto posle […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Usvojena odluka o „Novom Sadu na vodi“

  Završen je protest protiv „Novog Sada na vodi“ ispred Skupštine Novog Sada. Odluka o izradi plana „Novog Sada na vodi“ je usvojena većinom glasova, prenosi portal 021.rs.

  Kako navode novosadski mediji, na protestu zakazanom ispred zgrade Skupštine Novog Sada, koji su organizovale opozicione stranke Zajedno, Demokratska stranka i Pokret Srbija centar „SRCE“, jutros nešto posle 9.00 časova, došlo je do koškanja predstavnika stranke Zajedno i skupštinskog obezbeđenja, koje nije htelo da ih pusti unutra.

  Autonomija navodi da su Građanski pokret Bravo! Novi Sad i inicijativa Šodroš – Dunavac poručili danas da neće ostati nemi na „nepočinstva odbornika Srpske napredne stranke i njihovih satelita“ u Skupštini Grada, koji su danas glasali za izradu Plana detaljne regulacije za parcele na kojima se nalazi Brodogradilište i njegova okolina.

  Kako javlja, 021.rs, većinom glasova usvojena je Odluka o izradi Plana generalne regulacije prostora između primarnog odbrambenog nasipa uz kasarnu Rečne flotile i Ribarskog ostrva u Novom Sadu, odnosno za ono što javnost prepoznaje kao „Novi Sad na vodi“.

  Za ovu odluku je glasalo 46 odbornika, protiv je bilo njih pet, dok dvoje nije glasalo. Sednici je prisustvovalo 53 od 78 odbornika.

  Izvor: 021.rs/Autonomija

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vojvodina