• Vakcinacija bez zakazivanja 10. aprila u Inđiji i Beški

  Vakcinacija stanovništva vakcinom protiv Covid-19 virusa u subotu bez zakazivanja. Od strane Zavoda za javno zdravlje Sremska Mitovica dobijeno je 500 doza vakcina protiv Covid-19 virusa za vakcinaciju stanovništva Opštine Inđija. Kako navode iz gradske uprave od toga 300 doza će biti raspoređeno u Inđiji, dok će u Beški 200. Vakcinacija će se sprovesti vakcinama […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Vakcinacija stanovništva vakcinom protiv Covid-19 virusa u subotu bez zakazivanja.

  Od strane Zavoda za javno zdravlje Sremska Mitovica dobijeno je 500 doza vakcina protiv Covid-19 virusa za vakcinaciju stanovništva Opštine Inđija. Kako navode iz gradske uprave od toga 300 doza će biti raspoređeno u Inđiji, dok će u Beški 200.

  Vakcinacija će se sprovesti vakcinama Sinofarm i AstraZeneka, bez zakazivanja u subotu 10. aprila u periodu od 8 do 14 časova u Domu zdravlja Inđija i u Mesnoj zajednici Beška.

  Izvršene su sve neophodne pripreme od strane Doma Zdravlja i Opštine Inđija. Obezbeđeni su lekarski timovi, volonterske službe i sve što je potrebno za nesmetan proces vakcinacije.

  (Opština Inđija/IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI

  Manifestacija Dan porodice košta 2,5 miliona dinara

  Manifestacija Dan porodice u Inđiji se obelažava u sredu 15. maja besplatnim projekcijama dečijih crtaća i 16. maja svečanom manifestacijom u organizaciji Udruženja penzionera opštine […]