• Vladeta Janković prihvatio predlog da bude kandidat za gradonačelnika Beograda

  Opozicija je danas u svom saopštenju dostavljenom medijima saopštila da je Vladeta Janković prihvatio kandidaturu za gradonačelnika Beograda na predstojećim parlamentarnim izborima kao i na izborima za gradonačelnika Beograda. Ovu kandidaturu podržali su Stranka slobode i pravde, Narodna stranka, Demokratska stranka, Pokret slobodnih građana, Pokret slobodna Srbija, Pokret za preokret, Sindikat Sloga i Demokratske zajednice […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Vladeta Janković prihvatio predlog da bude kandidat za gradonačelnika Beograda

  Opozicija je danas u svom saopštenju dostavljenom medijima saopštila da je Vladeta Janković prihvatio kandidaturu za gradonačelnika Beograda na predstojećim parlamentarnim izborima kao i na izborima za gradonačelnika Beograda.

  Ovu kandidaturu podržali su Stranka slobode i pravde, Narodna stranka, Demokratska stranka, Pokret slobodnih građana, Pokret slobodna Srbija, Pokret za preokret, Sindikat Sloga i Demokratske zajednice vojvođanskih Mađara.

  Predstavljanje zajedničkog fronta opozicije i nestranačkih ličnosti na predstojećim izborima će se održati u sredu, 2. februara, u Beogradu, navodi se u zajedničkom saopštenju opozicije.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Za vikend promocija programa InfinitUm

  U subotu 22. juna održava se promocija InfinitUm u Oplenačkoj 33d u Beogradu. InfinitUm je program intelektualnog, socijalnog i emocionalnog razvoja dece. […]