Vladeta Janković prihvatio predlog da bude kandidat za gradonačelnika Beograda

Opozicija je danas u svom saopštenju dostavljenom medijima saopštila da je Vladeta Janković prihvatio kandidaturu za gradonačelnika Beograda na predstojećim parlamentarnim izborima kao i na izborima za gradonačelnika Beograda. Ovu kandidaturu podržali su Stranka slobode i pravde, Narodna stranka, Demokratska stranka, Pokret slobodnih građana, Pokret slobodna Srbija, Pokret za preokret, Sindikat Sloga i Demokratske zajednice […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Vladeta Janković  prihvatio predlog da bude kandidat za gradonačelnika Beograda

Opozicija je danas u svom saopštenju dostavljenom medijima saopštila da je Vladeta Janković prihvatio kandidaturu za gradonačelnika Beograda na predstojećim parlamentarnim izborima kao i na izborima za gradonačelnika Beograda.

Ovu kandidaturu podržali su Stranka slobode i pravde, Narodna stranka, Demokratska stranka, Pokret slobodnih građana, Pokret slobodna Srbija, Pokret za preokret, Sindikat Sloga i Demokratske zajednice vojvođanskih Mađara.

Predstavljanje zajedničkog fronta opozicije i nestranačkih ličnosti na predstojećim izborima će se održati u sredu, 2. februara, u Beogradu, navodi se u zajedničkom saopštenju opozicije.

IN Medija

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Srbija

Programeri najzadovoljniji poslodavcima, najgore ocenjeno zdravstvo

Luppa i HR fabrika uradile su analizu opšteg zadovoljstva poslodavcem u Srbiji, ocenjeno na skali od 0 do 5, gde je prosečna ocena bila 2,43. Istovremeno, što je i očekivano, najzadovoljniji svojim poslodavcem su zaposleni u IT sektoru – konkretno, oni koji se bave programiranjem, a prosek njihovog zadovoljstva je ocenjen sa 3,26, piše Netokracija.com.