• Vlast rešila da rekonstruiše samo levu stranu trotoara u Jug Bogdanovoj

  Danas je tačno pet godina od kada je lokalna vlast najavila rekonstrukciju trotoara u Ulici Jug Bogdana. Posle pet godina čekanja građani tog dela Inđije uskoro mogu očekivati ispunjenje obaćanja doduše delimično. Raspisana je javna nabavka za rekonstrukciju trotoara na području opštine Inđija, saopštio je pokret Građanin. Međutim, u javnoj nabavci je navedeno da rekonstrukcija […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Vlast rešila da rekonstruiše samo levu stranu trotoara u Jug Bogdanovoj
  Foto: IN Medija

  Danas je tačno pet godina od kada je lokalna vlast najavila rekonstrukciju trotoara u Ulici Jug Bogdana.

  Posle pet godina čekanja građani tog dela Inđije uskoro mogu očekivati ispunjenje obaćanja doduše delimično.

  Raspisana je javna nabavka za rekonstrukciju trotoara na području opštine Inđija, saopštio je pokret Građanin. Međutim, u javnoj nabavci je navedeno da rekonstrukcija Ulice Jug Bogdana obuhvata samo „levu stranu“.

  Predmetni trotoar koji će se rehabilitovati je u dužini od 950 metara i širine 2,5 metara I to leva strana gledano u pravcu ulice Branka Radičevića. – navedeno je u javnoj nabavci.

  Foro: GrađanIN

  Davne 2018. godine,na današnji dan. ćelni ljudi  Opštine Inđija  su najavili da „U cilju bezbednijeg i komfornijeg korišćenja pešačkih staza u narednom periodu počinju radovi na izgradnji i rekonstrukciji trotoara širom opštine“.

  Jedna od najkritičnijih se nalazi u Ulici Jug Bogdana i to u delu od Pošte do Bloka 63. Usvajanjem rebalansa stekli su se uslovi da ova izuzetno loša staza dobije savremeni izgled. – rečeno je tada iz lokalne samouprave.

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/umesto-trotoara-gradani-dobijaju-visegodisnja-neispunjena-obecanja/

  Ulica ni posle pet godina nije dobila “ savremeni izgled.“ ali su stanovnici tog dela Inđije dobili novo obećanje.

  Očekujemo radove u Jug Bogdanovoj, to najavljujemo već odavno, na trotoarima ali i na rekonstrukciji kolovoza u Jug Bogdanovoj ulici. Pogotovo u onom delu kada pričamo o bliže Bloku 63 pa i nastavku gde je stanje dosta loše.. – izjavio je prvog jula ove godine predsednik opštine Inšija Vladimir Gak.

  Podsetimo, rekostrukcija trotoara u prvom delu ulice Jug Bogdana je urađena davne 2006. godine. Tadašnja vlast se odlučila da se umesto drugog dela ulice ipak uradi rekonstrukcija Mitrovdanske dok će drugi deo Jug Bogdana biti urađen “kada se steknu uslovi.”

  Aktuelna vlast, po svemu sudeći takođe čeka da se steknu uslovi mada, ruku na srce, za razliku od prethodne ova sadašnja lokalna vlast s vremena na vreme najavi početak radova.

  Kao što smo naveli, posle pet godina čekanja građani tog dela Inđije uskoro mogu očekivati ispunjenje obaćanja ali samo oni koji žive sa leve strane ulice, gledano iz pravca Ulice Branka Radiševića.

  M.B. (IN Medija)

  Slična tema:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/gak-opet-najavio-rekonstrukciju-ulice-jug-bogdana-u-indiji/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika