• „Vode Vojvodine“ ubuduće rešenja za odvodnjavanje šalje i preko eUprave

  „Vode Vojvodine“ će od sada rešenja za naknadu za odvodnjavanje građanima slati i elektronskim putem. Ova usluga biće dostupna samo registrovanim korisnicima eUprave, dok će ostali obveznici, koji nemaju nalog na ovom portalu i dalje rešenja primati preko pošte. – Budući da su rešenja za naknadu za odvodnjavanje za tekuću godinu već poslata letos, od […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  „Vode Vojvodine“ ubuduće rešenja za odvodnjavanje šalje i preko eUprave

  „Vode Vojvodine“ će od sada rešenja za naknadu za odvodnjavanje građanima slati i elektronskim putem.

  Ova usluga biće dostupna samo registrovanim korisnicima eUprave, dok će ostali obveznici, koji nemaju nalog na ovom portalu i dalje rešenja primati preko pošte.

  Budući da su rešenja za naknadu za odvodnjavanje za tekuću godinu već poslata letos, od danas će elektronskim putem početi dostava samo za fizička i pravna lica, koja su u zakupu državnog poljoprivrednog zemljišta. Već od sledeće godine će po trenutnom broju registrovanih korisnika na ovaj način naknadu za odvodnjavanje u svoje elektronsko sanduče primiti gotovo 120.000 obveznika. – kažu u „Vodama Vojvodine“ a prenosi 021.rs.

  Kažu i da će se na taj način pojednostaviti i ubrzati komunikacija sa obveznicima, a preporuka je da se svi korisnici iz Vojvodine registruju na eUpravu kako bi automatski dobijali rešenja.

   Oni koji nemaju nalog na eUpravi, a žele da im rešenja stižu elektronskim putem, mogu da se registruju OVDE.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vojvodina