• Vozio sa 3,07 promila alkohola u organizmu

  Policija u Inđiji je zaustavila 48-godišnjeg vozača koji je vozio u stanju potpune alkoholisanosti, sa 3,07 promila alkohola u organizmu, a u Irigu takođe 48-godišnjeg vozača sa 2,23 promila alkohola. Takođe, patrola u Inđiji otkrila je 46-godišnjaka koji je upravljao automobilom pod dejstvom amfetamina. Nakon zadržavanja, ti vozači su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama. Saobraćajna policija […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Vozio sa 3,07 promila alkohola u organizmu

  Policija u Inđiji je zaustavila 48-godišnjeg vozača koji je vozio u stanju potpune alkoholisanosti, sa 3,07 promila alkohola u organizmu, a u Irigu takođe 48-godišnjeg vozača sa 2,23 promila alkohola.

  Takođe, patrola u Inđiji otkrila je 46-godišnjaka koji je upravljao automobilom pod dejstvom amfetamina.

  Nakon zadržavanja, ti vozači su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

  Saobraćajna policija u Sremskoj Mitrovici zaustavila je vozača (49) koji je vozio 162,5 kilometara na čas na mestu gde je ograničenje 60 kilometara na čas, saopšteno je danas iz Policijske uprave u tom gradu.

  Prekršajni sudija mu je izrekao novčanu kaznu od 140.000 dinara, 15 kaznenih poena i devet meseci zabrane upravljanja automobilom, dodaje se u saopštenju.

  Policijski presretač je zaustavio i 26-godišnjeg stranog državljanina koji je vozio brzinom od 160,7 kilometara na čas na mestu gde je dozvoljeno 80, kao i preko pune linije.

  Nadležni sudija ga je kaznio novčanom kaznom od 120.000 dinara i 11 meseci zabrane upravljanja automobilom.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srem